Foto: PantherMedia / Scanpix
Müstika
6. aprill 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 6. aprill (12)

Jäär

Päevas annavad tooni ülitugevad koleerilised energiad. Kuu ja Marsi kvadraat pluss Jääras liikuva Päikese kvadraat Pluutoga – selline kombinatsioon võib olla tõeliselt plahvatusohtlik. Jää rahulikuks!

Sõnn

Sõnnis liikuv Marss on trigoonis Pluutoga ja kvadraadis Kuuga. See on jõuline ja väekas seis, kuid võib kaasa tuua ka pingelisi ja äärmuslikke situatsioone. Süües ole ettevaatlik kalaluude ja kontidega.

Kaksikud

Täna peaksid hea seisma selle eest, et sa ei astuks kiirustades mingit sammu, mida hiljem enam tagasi võtta ei saa. Ettevaatust nii liikluses kui ka mujal, kus õnnetus võib juhtuda.

Vähk

Päevas on tugev pinge ja võitlusmoment. Su konkurendid ja oponendid võivad kasutusele võtta oma raskerelvad. Sinu relvaks olgu aga mõistmine ja ka õigel hetkel nalja viskamine.

Lõvi

Lõvis liikuv Kuu on kvadraadis Marsiga. Seega pead valmis olema selleks, et mõni olukord või kohtumine kujuneb üsna kirglikuks ja tuliseks. Päevaga sobib füüsiline töö – kuid ettevaatust võimalike traumade suhtes!

Neitsi

Täna tuleks püüelda aususe, selguse ja konkreetsuse poole. Saladused ja varjatud asjaolud võivad kaasa tuua pingeid ja intriigidele sarnanevaid olukordi. Ettevaatust loomade ja ohtliku tehnikaga!

Kaalud

Tühjast võib tüli tõusta. Sinu ja mingi seltskonna vahel võib olla palju häirivaid vibratsioone, mis võivad päädida lausa suurema tüliga. Samuti peaksid sa rohkem jälgima oma kehakeelt.

Skorpion

Päev tõstab sinu sisemised vibratsioonid äärmiselt kõrgele. Võid olla kui tank, mis läheb läbi igast takistusest. Samas võid sattuda ka mõnda konflikti, mis sul silme eest lausa mustaks võtab.

Ambur

Päikese lähenev opositsioon Amburi valitseja Jupiteriga tekitab sinus kevadiselt joviaalse meeleolu. Sul on raske endale midagi keelata, mistõttu on liialdused ja ülepingutamised kerged tulema.

Kaljukits

Ära anna järele kiusatusele kellelegi koht kätte näidata. Täna on sul palju ülemäärast energiat, kuid samas kummitab tülide ja traumade oht. Füüsiline tegevus aitaks pingeid maandada.

Veevalaja

Ajahetk võib kujuneda äärmiselt intensiivseks ja energiliseks, ent välistada ei saa ka ülitugevat konkurentsi ja võitlusmomenti. Päev sobib asjade tugevdamiseks ja kindlustamiseks.

Kalad

Päev võib kujuneda üsna rahutuks ning tuua kaasa nii ootamatusi kui ka teistepoolset survet ja mõjutamist. Ettevaatust nii ohtliku tehnika kui ka loomadega kokkupuutumisel!