Müstika

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 6. aprill (12)

LISA KOMMENTAAR

Kalad6. aprill 2017, 05:58
Lõpeta alustatud asjad. Kui Sul on poolikuid suhteid, siis on hea aeg nendes selgusele jõuda. Sinu tervis vajab puhkust, nii et puhka! ära lase pingetel oma kehasse koguneda.
Veevalaja6. aprill 2017, 05:58
Nüüd oleks mõttekas tegeleda just tüütute pisiasjadega, detailidega. Suudaksid selles liinis korra majja lüüa. Sest rutiin mõjub sulle hetkel mingil viisil isegi rahustavalt.
Kaljukits6. aprill 2017, 05:58
Pinged uksest sisse kõndinud kaasaga võivad muutuda pingeliseks, kui sa noriv oled. Tänane päev on hea tegutsemiseks suhete korrastamisel ning halb aeg reisimiseks. Päeval kohtad endist veevalajast armukest ja hea seks on tagatud.
Ambur6. aprill 2017, 05:56
Mine täna kindlasti kuskile rahva sekka! Kas siis klubisse või niisama sõbrale külla, kus loodetavasti rohkem inimesi koos on. Nimelt mõjuvad inimesed täna sulle tervislikult ? nii energeetilisel kui ka ideede tasandil.
Skorpion6. aprill 2017, 05:56
Kui kõik teised murravad pead, mis suunas liikuda, võid sina olla juba võidumees – milles iganes. Suudad praegu näha tervikut ilma detailidesse takerdumata, nii et lase käia. Hoia eemale alkoholist ja isekast jäärast.
Kaalud6. aprill 2017, 05:55
Täna kiirgab sinust seksikust ning oled vastassugupoole ihaldusobjekt. Tööalaselt oled võimeline ennast ületama ning tegema rohke, kui Sinult oodatakse. Hea aeg tööalaseks kiirseksiks.
Neitsi6. aprill 2017, 05:54
Leia rohkem aega oma oma püsisuhte jaoks, sest kui liigselt oma tööalastele asjadele keskendud, kannatavad perekondlikud suhted vägagi olulisel määral. Hea aeg raha lugemiseks ja raamatupidamise korrastamiseks.
Lõvi6. aprill 2017, 05:53
Planeetide paigutus teeb sind äärmiselt atraktiivseks vastasugupoolele. Sa kipud käituma väljakutsuvalt ning võibolla isegi ebasiivsalt. Ning kui pead pärast oma tegude eest vastutama, siis on sul seda eriti raske taluda aga vastutama pead.
Vähk6. aprill 2017, 05:53
Pluutol on hetkel mõjuvõim Veenuse üle, mistõttu armastuses ei ole sinu jaoks praegu just kõige paremad ajad. Kuid lohutada võiksid ennast sellega, et igal mõõnale järgneb tõus. Veeda aega looduses ja meenuta vanu haid aegu.
Kaksikud6. aprill 2017, 05:52
Sinu pikalt vindunud suhe võib täna kuuma leegiga lõkkele puhkeda, mistõttu tunned ennast justkui tiivust tõstetud. Täna alanud suhe võib osutada väga pikaks ning kuumas. Ehk isegi tuliseks. Hoia eemale jäärast, amburist ja kaljukitsest.
Sõnn6. aprill 2017, 05:51
Oled energiast tulvil. Sinust hoovab tugevat seksuaalset energiat, mistõttu sinu mõju vastassugupoolele on märkimisväärne. See omakorda võib kaasa tuua kirgliku ja tormilise suhte skorpioni ja veevalajaga.
Jäär6. aprill 2017, 05:50
Tunned, et vajad vaimutoitu – seega võid haarata mõne raamatu järele, mis toidaks su hetkel vägagi aktiivset fantaasiat. Samas võid ka ise midagi kirjutada – proovi, sest hetkel oled heas vaimses vormis! Parim aeg rääkida lahti oma lähedastele oma eluvaled. Valedega pikalt ei ela.