Foto: TTV
Tele
31. märts 2017, 12:12

"PÕDRA TV": Soome pensionär puhkab kaks korda aastas Hispaanias, Eesti pensionär peab aga müüma tänaval karikakraid (65)

"Vestleme Soomes võib-olla kõige tuntuma eestlasega, kirjanik ja koomik Antto Terrasega. Räägime ilma tsensuurita. Nalja ta seekord ei tee," sõnab "Põdra TV" saatejuht Sami Lotila

"Soomes juba peaaegu 30 aastat elanud Terras räägib saates sellest, kuidas Eestis tahetakse üha rohkem maksta venelastele kätte Nõukogude liidu tegude eest – sellest hoolimata, et ka venelased olid selle sama režiimi ohvrid," räägib Lotila.

"Ärge kohelge venelasi B-kategooria inimestena, nii on ka teil endal parem olla ja elada,” ütleb Terras

"Eestis peavad pensioniealised ikka veel tänaval karikakraid müüma, et toime tulla," räägib Terras saates. "Soomes elavad pensionärid normaalset elu ja käivad Hispaanias  kaks korda aastas puhkamas," lisas Terras.

"Midagi väga head arvab Terras siiski Eestist ka – aga mida? Lisaks on "Põdra TV" intervjueeritavaks Eesti mees, kes on töötanud Soome presidendi kokana. Kes oli see president? Ning mida arvab antud Eesti kokk Eesti praegusest presidendist?" kutsub Lotila üles saadet vaatama.

"Põdra TV" on Tallinna Televisiooni eetris täna kell 21.20. Saadet juhivad Soome ajakirjanikud Sami Lotila ja Risto Vuorinen.