Taavi Tõnisson näitab, kuidas võib naerdaFoto: TEET MALSROOS
Teater
29. märts 2017, 17:14

Aita NUKU teatril naeru koguda!

PUGIN, LAGIN VÕI NAERUMÖIRE: NUKU teater hakkas naeru koguma (4)

Naljakuu eel on hea märgata naeru ja rõõmu. Tegelikult võiks seda teha kogu aeg. NUKU teater on välja kuulutanud suure naeru kogumise kampaania, et rõõmu saaks maailma rohkem!

Taavi Tõnisson lavastab NUKU teatris "Timm Thalerit ehk Müüdud naeru", kus üks poiss müüb oma naeru kuradile. "Naeru ei saa müüa, naeru ei saa osta, aga naeru ja naeratust saab kinkida. Jagamisega naer kasvab ja muutub tugevamaks," ütleb Tõnisson. "On inimlikke väärtuseid, mida pole võimalik rahaks vahetada, mida ei tohi rahaks vahetada,“ kirjeldab ta. Rõõm ja õnnelikkus on üks neist väärtustest.

10. aprillini ootab teater helisalvestisi, kus on kuulda spontaanset, rõkkavat naeru. Naerukatkeid saab teatrile saata NUKU kodulehe kaudu www.nuku.ee/naer. Teater lubab kingitusi ka loosida.

"Jagatud rõõm on topeltrõõm. Soovime naerukampaaniaga juhtida tähelepanu igapäevaelu õnnelikkudele hetkedele ja neid meeles pidada ehk salvestada,“ kommenteerib ettevõtmist teatri kommunikatsioonijuht Hannele Känd.

Saadetud klippidest loovad lavastuse "Timm Thaler“ helilooja ja –tehnik ühe lõbusa naerutrillerduse ning kampaanias osalejate vahel loositakse välja rõõmsaid hetki tagavad auhinnad.