Prints George mullu 25. detsembril jõulujumalateenistuselt tulles. Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
27. märts 2017, 14:45

Prints William eiras pojale kooli valides kuninglikku traditsiooni

Prints William ja tema abikaasa Kate pöörasid oma pojale prints George'ile kooli valides kuninglikele traditsioonidele selja, kirjutab Vanity Fair.

Kuningliku paari residents Kensingtoni loss andis teada, et juulis neljaseks saav pisiprints alustab septembris kooliteed õppeasutuses nimega Thomas’s Battersea. Suve jooksul paigaldatakse uue staarõpilase tuleku puhul klassidesse kuulikindlad aknad.

Kuninglikud vaatlejad olid veendunud, et George hakkab käima eksklusiivses Wetherby koolis Notting Hilli linnajaos, kus õppisid ka tema isa ja lell Harry.

Sõprade sõnul murdsid William ja Kate pikalt pead, ent kuna Wetherby on poistekool, jäi sõelale Thomas’s, kus õpivad nii poisid kui tüdrukud. Eks ole siis George’i nooremal õel Charlotte’il mõnus mõne aasta pärast vennaga ühist kooliteed käia. 

Kooli kodulehe andmeil õpib seal 540 last vanuses 4-13 eluaastat. Kooli moto on “Ole heasüdamlik” ning lisaks õpiedukusele pannakse suurt rõhku nii enesekindlusele kui ka tagasihoidlikkusele. Vanity Fairi teatel eelistavad prints George’i uut kooli pigem edukad ja ambitsioonikad keskklassi vanemad – juristid, pankurid ja ajakirjanikud -, mitte aadlipered.