Õhtulehe horoskoobid

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 30. märts (12)

LISA KOMMENTAAR

Kalad30. märts 2017, 06:31
Tänane päev sobib ideaalselt romantiliseks tegevuseks. Nakatad sellesse tujusse ka oma partneri mis toob endaga kaasa romantilise õhtu ja kirgliku öö. Hoia eemale jäärast.
Veevalaja30. märts 2017, 06:30
Sul on täna kalduvus angeda melanhooliasse ja meenutada vanu aegu. Otsi välja vanad albumid või pannakse mängima mõni vana koduvideo. Pühenda aega oma lähedastele või perele. Kui oled oma pereeluga rahul siis hoia eemale oma arvukatest armuseikluste kanditaatidest.
Kaljukits30. märts 2017, 06:29
Sinu elus on palju muutusi seoses töö ja teenistusega. Need võivad olla Sinu jaoks ebameeldivad, sest löövad segi Teie igapäevase elurutiini. Ka pereelus on tunda õhus pinget sest uksest sisse kõndinud " armastus " elab sinu kulul nagu parasiit. Hea päev kiirseksiks sinu nõrkuse armueksperdist veevalajaga. Võimalusel kodusta ta ära.
Ambur30. märts 2017, 06:27
Oled täna uimasem kui tavaliselt, seepärast peaksid olema liikluses ettevaatlikum. Hea päev suhtlemiseks ning uute inimestega kohtumiseks. Rahaasjad liiguvad paremuse suunas. Hoia eemale lõvist ja sõnnist.
Skorpion30. märts 2017, 06:26
Kaalu kõiki riske enne kui ennast millessegi segad. Küsi ka nõu oma lähedastelt, sest sel kuul on vähese suhtlemise tõttu nii mõnigi suhe ohus. Hoia eemale jäärast, kaljukitsest ja amburist.
Kaalud30. märts 2017, 06:25
Tööl on täna tõeline segadus. Keegi ei tea, mida tuleb teha või mis järjekorrras. Vaata, kuidas teised vigu teevad ja püüa neid jõudumööda vältida. Tööl satud kokku tõelise armukütiga, ole ettevaatlik.
Neitsi30. märts 2017, 06:23
Ettevaatust vana suhte ülessoojendamisel, see võib kaasa tulla sekeldusi. Praegusel kallimal võiks samuti silm peal hoida, sest nemad on praegu üsna rahutud. Pereelu on hetkel Sinu jaoks väga oluline.
Lõvi30. märts 2017, 06:23
Tasakaalutunne tuleb tagasi koduses keskkonnas. Tänane päev annab Sulle teotahet ja seiklusvalmidust. Komistad täna joogisena vähja või jäära otsa. Rahaasjad ei pruugi olla kõige paremas seisus, kui lähiajal olukord paraneb kui veidi mõistust hoiad. Jäär tühjendab sinu perekonna eelarve hetkega.
Vähk30. märts 2017, 06:20
Perekondlikud suhted peaksid praegu Sinu jaoks kulgema igati edukalt ning selle tulemusena on ka Sinu enesekindlus lähiajal suhteliselt suur. Hea aeg puhkamiseks, lõõgastumiseks aga ka kirglikuks seksiks hiiresüdamega lõviga.
Kaksikud30. märts 2017, 06:19
Täna aktiviseerub teie kriitikameel. Lasete ennast ka tühistest asjadest kõigutada. Püüdke siiski maailma ja inimesi terviklikumalt vaadata. Sobid täna kokku iseka jääraga aga muidu hoia eemale. Oht haigestuda kui ei kasuta kaitsevahendeid.
Sõnn30. märts 2017, 06:18
Teie jaoks hakkab nüüd keegi vastassugupoole esindaja tähtsat rolli mängima. Püüate võita positiivset tähelepanu ja imetlust. Kired löövad lõkkele kui päike loojuma hakkab. Hoia eemale jäärast ja kaljukitsest.
Jäär30. märts 2017, 06:17
Sul ei olnud aimugi, et keegi sinu pereliikmetest pikka viha peab. Kui muud üle ei jää, lase tal omas rasvas küpseda. Kui tunned suhtes raskusi, siis tea, et see on nurkade mahalihvimine. Hoia suhteid lastega ja kaasaga kui ta sind ikka veel talub sinu isekuse polstrit.