Foto: PantherMedia / Scanpix
Müstika
31. märts 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 31. märts (12)

Jäär

Võimalik, et takerdud korraks ja su hoog raugeb. Selle põhjuseks võib olla liigne süvenemine mingisse detaili. Päeva võivad vajutada ka jäärapäisus ja armukadedus.

Sõnn

Kuu liigub kuni kella 19.40-ni veel Sõnnis. Kui tunned mingi olukorra ees hirmu, siis tea, et hirmu põhjuseks on tavaliselt teadmatus. Või liigne jäikus, oskamatus kohaneda uute olukordadega.

Kaksikud

Kuni kella 19.40-ni, mil Kuu siseneb Kaksikutesse, oleks mõistlik hoida madalamat tempot ja keskenduda poolikute tööde lõpetamisele. Õhtul on aga loota põnevaid arenguid just romantilises plaanis.

Vähk

Nüüd peaksid kindlasti leidma võimalusi lõõgastumiseks, vastasel korral võib su vedru liialt pingule minna. Kuid ära lõõgastumisega üle pinguta. Õhtul võid olla ülitundlik alkoholi ja ravimite suhtes.

Lõvi

Võib kujuneda olukord, kus pead tõestama oma võimeid ja oskusi. Või siis pannakse proovile su võime vastutada ja pidada kinni antud lubadustest. Boss võib olla ülemäära emotsionaalne.

Neitsi

Kosmogrammi muster muudab sind kaineks ja asjalikuks. Pigem teeksid mingit tööd, kui et naudiksid jõudehetki. Võiksid siiski mõne vana sõbra või tuttava üles otsida ja midagi koos ette võtta.

Kaalud

Mõni inimene võib sinu silmis võtta värvika või kummalise ilme – sa näed kelleski täiesti uut külge. Teisel tasandil võib sinu ja su partneri vahel tekkida olukord, kus puudub teievaheline usaldus.

Skorpion

Olulised võivad olla suhted kolleegidega või teistega, kellega oled seotud mingite tööde ja kohustuste kaudu. Peate ehk koos mingit tööd tegema või keeruka probleemiga rinda pistma.

Ambur

Sinu energiad vallanduvad - hea päev füüsiliseks tegevuseks, kuid ainult siis, kui jääd mõõdukuse piiridesse. Ülepingutuse korral võid oma organismi jõuvarud ära põletada.

Kaljukits

Ajahetk tekitab nii hinges kui kehas kerge ja mõnusa enesetunde. Kerge on olla loomulik ja vaba. Ning just seetõttu oled sa hinnatud kaaslane ka seltskonnas. Igati sobilik päev uue meeldivamat laadi suhte loomiseks.

Veevalaja

Hetkel on ideaalsed võimalused uute suhete loomiseks. Kui tahad vallatusi teha, annab paremat päeva otsida. Nii et mine pubisse, klubisse või mujale, kus rohkem aktiivset rahvast ringi liigub!

Kalad

Otsid kinnitust või tõestust oma mõtetele kellegi teise kaudu. Aga miks sa arvad, et teised on sinust paremad eksperdid? Võiksid iseennast palju rohkem usaldada. Oled iseenda ja oma mõtete valitseja!