Inimesed

ÕHTULEHE KATSE I HÜPNOOSIEKSPERIMENT: reis kosmoseseenele, kus ei ole surma (10)

LISA KOMMENTAAR

Välgu Mihkel26. märts 2017, 23:59
Hüpnootilised transiseisundid on omased kõikidele imetajatele (inimesed kaasa arvatud) ja seega niikaua kuni me oleme elus, oleme ka hüpnotiseeritavad. Transi definitsiooniks oleks suunatud ja süvenev tähelepanu, kus kaob kriitika võime. Hüpnoosi enda definitsiooniks oleks transide juhitud tekitamine mingi eesmärgi nimel. Muide, eriti tugeva hüpnootilise toimega on TV ja sotsiaalmeedia.
Ei mõju26. märts 2017, 18:00
Igaühele ei mõju see hüpnoos. Olen lihtsalt tugevam kui kestahes soolapuhuja-hüpnotisöör. Ja üldse väga nõme saade, üritasin vaadata ja katsetada läbi ekraani hüpnoosi. Ainult lollimängimine. Kindlalt ei vaata enam ühtki saadet, õnneks on valikuvõimalus.
Ei tea jah,26. märts 2017, 13:59
mõnedele mõjub hüpnoos, teistele mitte. Katsetasin siis ka enda peal, kui ta hünotiseeris tekavaatajaid, ei hakanud ma hõljuma, nagu oleks pidanud. Samas selle keele õppega, millegipärast see vene mees ütles vaid 3 sõna, aga naisterahvast pinniti pikalt, igav juba hakkas.
udu25. märts 2017, 10:03
Järjekordne rahva lollitamine. Sellel hüpnotiseerijal ei ole isegi sellist olekut, et võiks teda tõsiselt võtta. Ja need, keda ta "hüpnotiseerib" saavad ju kasutada kokkumängu ja keegi ei tea, kas nad teesklevad või on see tõesti nii. Näiteks: eelmine saade, kus püüti venelast panna eesti keelträäkima, näitas ju selgelt, see venelane ei hakanud eesti keelt rääkima ja teda nagu eriti ei küsitletud ka. Inimene, kes on Eestis sündinud ja elanud kogu elu, oskab nii või teisiti ikka midagi eesti keeles öelda ja nii see seal saates ka oli. Naine, kes oskas mitut keelt ja teeskles, et unustas oma emakeele ära, oli täielik narri mängimine. Viimast saadet ei vaadanud, sest kokkuvõttes on see täielik absurd ja kokkumäng. Peaasi, et leidub tobukesi, kes seda usuvad (just selle hüpnotiseerija puhul).
udule25. märts 2017, 14:42
Kellega tahes võib see kokkumäng tekkida,mitte aga Kukumäega...
Andres25. märts 2017, 09:31
Tegemist pole mustkunstniku illusiooniga, või jutuga viie rikkama juurde. Tegu on reaalselt toimuva sündmusega. Selle uskumine on aga igaühe vaba valik.
valimiste ajaks25. märts 2017, 09:10
saame määgivate lammaste asemele siristavad lambad.
Kõike ei maksa ka tõena võtta25. märts 2017, 08:46
Põnev saade ja hüpnoosi on ikka kasutatud. Samas esimeses saates televaatajate peopesade kokkupanek ja "kinnijäämine" oli lihtsalt üks lõbus nali. Võite kõik ise oma tuttavate või enda peal katsetada ja veenduda oma hüpnotisööri oskustes. Oluline on, et hoiate üheaegselt peapesad alt koos ja sõrmed kõverdatult risti. Kui siis natuke rohkem mõtlete saate ka aru, miks see nii toimib.
7.päeva adventist25. märts 2017, 08:44
Lasta ennast hüpnotiseerida või lihtsalt huvituda sellest on umbes sama mis tegeleda spiritismiga ja pärast imestada et miks langenud inglid ehk deemonid rikuvad elu.
otsi tuubist25. märts 2017, 09:17
chicken hypnosis, deactivate a cat/dog, või siis veidi tagamaade lahtiseletamisega
www.youtube.com/watch?v=ozUjZUIJ5lg
asjal paistab olema evolutsiooni-ellujäämise koha pealt oluline põhjus