Laura KõrgemäeFoto: Teet Malsroos
Inimesed
24. märts 2017, 04:00

Kevad tõi Laura Kõrgemäe ellu uue armastuse! (5)

Eile öösel üllatas eksmiss ja modell Laura Kõrgemäe (31) sotsiaalmeedias sõpru ja tuttavaid teatega värskest suhtest.

"Parimad asjad juhtuvad just siis, kui neid kõige vähem oodata oskad!" kirjutas Kõrgemäe. Ta märkis end suhtesse Tallinnas elava Viljariga, kes tähistab mõne nädala pärast oma 33. sünnipäeva.

Laura eraelu on olnud üksjagu kirev. 2005. aastal oli ta kaaslane tartlane Andreas Eelmäe. Mõni aeg hiljem läksid nad lahku ja mustasid teineteist meedias. Pisut pärast lahkuminekut teatas Laura, et tal on uus kallim, kossuäss Gregor Arbet.

Nendegi teed läksid lahku ja 2009. aastal leidis Laura uue korvpalluri – Andris Biedrinsi. 2010. aastal selgus, et tema elus on taas uus mees – ärimees Veikko Maripuu.

Sama aasta lõpul jäi Laura lapseootele, 2011. aasta algul tuli ka kihlumis-uudis. 22. veebruaril sündis neile poeg Karl Markus ja 2012. aastal läksin nad lahku.

Pärast seda kohtus Laura kasiinoärimees Armin Karu poja Erik Karuga – esimest korda nähti neid koos 2013. aasta jaanuaris ja noored ei varjanud oma romaani sotsiaalmeediaski.

Märtsis märkisid nad end seal paariks, ja seda 1. novembrist 2012. Aastal 2014 palus Erik eksmissi sünnipäeval, 5. veebruaril tema kätt kihlasõrmusega. "Jah, oleme kihlatud," kinnitas Laura Õhtulehele. Paar plaanis hoogsalt pulmi ja käis ka leerikoolis, kuid Laura sõnas, et mitte ainult pulmade pärast.

Nad pidid abielluma 2015. aastal, kuid aasta algul jäi silma, et seni suhet sotsiaalmeediaski eksponeerinud paarike on oma kontodelt kustutanud kõik märked teise poole kohta – kadunud oli kihluse märge ja väidetavalt polnud nad teineteise sõbranimekirjaski. Noored ei jaganud kommentaare.

Paar kuud hiljem hakati Laurat paari panema endise klassivenna Rain Tuulikuga – nimelt postitas Laura Facebooki kontole õrnusi täis pilte, mille pealkirjaks oli fraas "For better or for worse!" ("Nii heas kui ka halvas" – toim). Kõrval ilutses väike roosa süda. Kuid nad ei rutanud suhet kinnitama ega sahinaid ümber lükkama.

Siis läks mööda veel paar kuud ja sai selgeks, et Laura jagab armuõnne hoopiski teleprodutsent Hermes Brambatiga. Mullu rääkis ta Naistelehele, et kohtus Hermesiga umbes kaheksa aasta eest ühiste sõprade kaudu.

"Kõige kihvtim tunne on see, kui inimene, keda sa südamest armastad, on ka päriselt su parim sõber," tunnistas ta.

Laura Kõrgemäe Foto: Teet Malsroos