The Spice Girls perform during the closing ceremony of the London 2012 Olympic Games The Spice Girls perform during the closing ceremony of the London 2012 Olympic Games at the Olympic Stadium, August 12, 2012. REUTERS/Stefan Wermuth/File PhotoFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
23. märts 2017, 11:00

Spice Girlsi liikmed juubeldavad Mel B abielu purunemise üle

Spice Girlsi lauljatarid tunnevad Mel B abielu purunemisest üksnes rõõmu - nad on veendunud, et Stephen Belafonte mõjus lauljatarile halvasti.

Melanie Brown ehk Mel B andis hiljuti sisse paberid, et lahutada ligi kümme aastat kestnud liit Hollywoodi produtsendi Belafontega.

Briti ajakirjanduse teatel oli lauljatar juba ammu tahtnud abielu lõpetada, kuna see oli tormiline ja vägivaldne. Tema pereliikmed ei kiitnud Belafontet heaks. Kui hiljaaegu suri Meli isa ning ta leidis taas tee ema ja õe juurde, veendus ta vajaduses mürgine suhe lõpetada.

The Suni andmeil on niihästi Meli pere kui ka Spice Girlsi kolleegid ülirõõmsad. Teisalt pelgavad nad, et Belafonte üritab lahutuse käigus rikastuda. Rahatülid oli üks põhjus, miks abielu karile jooksis.