Foto: TV3
Tele
22. märts 2017, 21:27

"Prooviabielu": Sten võlus romantikaga, Pertti küünalde põletamist romantiliseks ei pea! (5)

Tänases saates saime teada, kui romantiline on tegelikult Sten ja kui tähtsaks peab Helen suhtes seksi.

Täna panid naised mehed taas proovile. Traditsiooniliselt pani Helen oma mehe linnupuuri tegema ning Liisa enda oma mööblit kokku panema. 

Pertti linnumaja ehitamisega nii hästi ei saanud, kui Heleni esimene kavaler, Kalvi-Kalle. Helenile ei avaldanud muljet mehe lõikustöö ning neiu nentis, et Kalvi-Kalle lõiked olid palju puhtamad. 

Foto: TV3

Sten üritas öökappi kokku panna, kuid pidi nentima, et asi polegi nii lihtne kui pealtnäha paistab, kuna puuduvad vajalikud riistad. Liisile Steni virisemine aga ei meeldinud ning tema arvates ei olegi kruvi kinni keeramiseks trelli vaja, piisab kasvõi keelest ning tema saaks Jyski kapi kokkupanemisega ka kinnisilmi hakkama.

Küll sai aga Pertti kiita oma kokaoskuste eest, kuna tema valmistatud makaronid hakklihaga maitsesid Helenile hästi ka teisel päeval. Neiu sõnul on tal kiire ainevahetus, mistõttu peabki ta pidevalt sööma, kuid Pertti kahtlustas, et ehk on neiu juba rase. Eks tänapäeval käigi asjad kiiresti!

Pertti vapustas Helenit söögitegemisoskusega ka õhtul. Helen oli õnnelik romantilise õhtusöögi üle, kuid Pertti ei saanud aru, kust otsast on tegu romantikaga. “Paned viis küünalt põlema siis on romantika vä?” uuris ta. 

Foto: TV3

Liisa ja Sten käisid kohtingul lasketiirus ning panid proovile oma relvakäsitsemisoskuse. Kuigi Liisa märki ei tabanudki, ehmatasid alguses püstolilasud neiut ikka korralikult. Arvatavasti nii suurt pauku polnud Liisa vist veel oma elus näinud.

Eraldi saadet oleks vaja aga lasketiiru instruktorile, kes vahvaid kalambuure viskas. “Võta sõrm päästikult ära ja värise edasi. Õhtul pole vaja välja minnagi,” sõnas ta. “Esimene kord on alati hirmus, nagu sa ise tead,” ütles ta kelmikal häälel Liisale. 

Foto: TV3

Heleni ja Pertti vahel asjaks ei läinud, kuid seksist rääkis paarike juba väga avameelselt. Näiteks paljastas Helen, et tema arvates on meeste peamine eesmärk ikka naisi voodisse saada, seepärast ei saa neiu klubiski käia, kuna kõik ajavad kogu aeg külge!

“Ükskõik, kas oled puuetega või midagi, peaasi, et voodisse saaks,” kurtis Helen Perttile. “Ma tulin ka sellepärast saatesse, et sind voodisse saada siis?” uuris Pertti Heleni käest. “Ma ei tea kõik mehed mõtlevad ju nii, või ei? See on ju loogilne!” vastas ta. 

Helen viis Pertti ka oma hobuse juurde, et vaadata, kuidas Pertti suurte loomadega hakkama saab. Eraldi vaatepilt oli aga neiu auto, mille kõrvaliste nagu prügimägi välja nägi. Pertti kurtis, et tegu on tavalise naisteautoga. Ei tea, milliste naiste autodega tema küll sõidab?

Foto: TV3

Hobusest Pertti midagi ei arvanud. “Otseselt hobuseid ei karda, aga kardan jalaga vastu tatti saada,” võttis noormees asja kokku ning uuris, et kas Helen ikka selle peale mõelnud on, palju hobusest vorsti saaks.

Romantiline Sten korraldas Liisale sellise õhtusöögi, mida Eesti naine tavaliselt välismaa filmist näeb. Saadud kingitused ja söögilauale laotatud roosiõied jätsid neiu aga külmaks ning kõht täis, suundus ta tagasi Facebooki tsättima. 

Foto: TV3

Tänu Perttile tegi Helen läbi aga suure enesearengu ning mõistis nüüd, pärast 25. eluaastat, et enesele tuleb kindlaks jääda. Piljardimäng tüdrukule ei meeldinud. “See on nii igav, millal me koju saame?” uuris Helen, samal ajal pahandades, et tema ei ole piljardi mängimiseks piisavalt painduv. “Mismõttes sa ei paindu, see ei ole mingi jooga ju?!” oli Pertti vihane. 

Õhtul koju minnes läks paarikesel jutt jälle seksi peale. Heleni arvates on näiteks normaalne kolm või kaks korda päevas seksida ning enne suhtesse astumist tuleb ikka seks ära proovida.”Muidu nutad patja!” jagas neiu õpetussõnu. Pertti arvates on ennast abielu jaoks hoidmine aga täiesti naeruväärne ning seksi tähtsust suhtes hindas noormees hindega 8.

Järgmisel nädalal läheb aga asi täitsa huvitavaks. Miks lahkub Pertti prooviabielust varem? Kes on salapärane noormees, kes Helenile külla tuleb, kas tõesti Eesti uus kangelane Kalvi-Kalle? Jätke oma ideed kommentaaridesse!