Foto: Instagram
Inimesed
22. märts 2017, 14:51

Venemaa nõid Daria Voskobojeva avastab Tallinna! (6)

Venemaa "Selgeltnägijate tuleproovis" meie oma nõid Marilyn Kerroga mõõtu võtnud Daria Voskobojeva avaldas oma Instagrami kontol pildi, mis annab mõista, et nõid on Tallinnas käimas.

Daria seisab oma üles laaditud pildil rõdul, kust avaneb vaade Tallinna vanalinnale. Pildi juures on tekst "Alusta hommikut heade emotsioonidega. Pane mängima lõbus muusika, aja end naerma. Siis möödub päev ühe hingetõmbega." 

Daria Voskobojeva osales viimases ekraanile jõudnud Venemaa "Selgeltnägijate tuleproovis" ning jäi finaalis neljandaks. Kokku hääletas finalistide poolt rohkem kui 1 370 000 inimest, mis saatejuhi sõnul oli rohkem, kui varasema 16 hooaja kõik hääletusnumbrid kokku. Esikoha saanud Svami Daši poolt hääletas 720 000 ja Marilyni poolt umbes 488 500 inimest. Kolmanda koha omaniku Nadežda Ševtšenko häältesaagiks jäi 76 000 ning Daria Voskobojeva omaks 61 000. 

Daria on sensitiiv, maag, meedium ja sõjanõid. Lisaks on ta ka nõiasabati - kuhu kuulub ka tuntud nõid Sankt-Peterburist, Tatjana Larina - soosik.