Melanie Brown ja Stephen BelafonteFoto: AFP / Scanpix
Inimesed
21. märts 2017, 10:35

Mel B lahutab kümme aastat kestnud abielu

Endine Spice Girlsi lauljatar Melanie Brown ehk Mel B andis kümne abieluaasta järel lahutuse sisse, põhjuseks klassika – “ületamatud erimeelsused”. 

Ameerika talendisaate kohtunikust poptähel ja produtsent Stephen Belafontel on 2007. aasta juunis pärast viiekuulist kuramaaži sõlmitud abielust üks ühine laps, viieaastane tütar Madison.

Mõni aastat tagasi käisid jutud, et Mel peab kannatama Belafonte rusikate all. Jaanuaris, kui Melil oli parajasti käsil Broadway lavastus “Chicago”, nähti Stephenit nokkapidi koos võõra naisega. Kahtlustatakse, et abielu võiski purustada mehe truudusetus.

Ometi kinnitasid nii Mel kui ka Stephen peagi sotsiaalmeedias oma armastust. “Meil on seljataga kõik, mis tavaliselt paare lahku ajab, ja me oleme sellest võidukalt välja tulnud,” kirjutas Mel veebruari algul Instagramis sulnist ühisfotot avaldades. “Sa armastasid mind enne, kui ma ise armastadagi oskasin. Sa oled mu maailm, kullake.” Ent lahutuspabereis kirjutab Mel, et nad läksid lahku juba 28. detsembril.

Põgusast armusuhtest Hollywoodi superstaari Eddie Murphyga on Melil tütar Angel Iris (9). Esimesest abielust tantsija Jimmy Gulzariga on lauljataril 17aastane tütar Phoenix Chi. Ka Belafontel on varasemast kooselust 12aastane tütar.