UUS KITARR: Üheksa-aastane Krislin saab võidu puhul kingitud kitarril nüüd pillimängu õppida.Foto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
21. märts 2017, 04:00

"Unistasime salamisi võidust, aga poleks seda oma uhkeimaski unenäos tegelikult loota osanud." (2)

"Laulukarusselli" tänavune peavõitja, vaid üheksa-aastane Krislin Sallo lubab hakata õppima auhinnaks saadud kitarril pillimängu.

"Laulukarusselli" tänavune peavõitja, vaid üheksa-aastane Krislin Sallo lubab hakata õppima auhinnaks saadud kitarril pillimängu.

"Väga pingeline oli, käed olid täiesti higised! Terve aja hoidsin pöidlaid!" kirjeldab "Laulukarusselli" peavõitja, üheksa-aastane Krislin Sallo võitja väljakuulutamisele eelnenud hetke. Koos ema ja juhendajaga valitud laul tuli aga hästi välja ja Eesti rahvas valis Krislini konkursi võitjaks. Talle kingiti laval uus kitarr, kuid ta ei oska seda veel kahjuks mängida. "Aga arvan, et hakkan nüüd õppima!" ütleb Krislin rõõmsameelselt.

Krislini juhendaja Airi Liiva õpetab Laulupesa laulustuudios lapsi alates nelja kuu vanusest. Krislin alustas Airi juures hääleharjutustega juba kaheaastaselt ja koostöö on neil alati hästi sujunud. "Ta on hästi püüdlik, ma pole näinud ühtegi tundi, kus ta oleks tulnud mütsiga lööma," kiidab Airi. Ta tunnustab Krislini juures seda, kuidas tütarlaps oskab lauludesse sisse elada. Seepärast esitaski just tema Airi kirjutatud "Laulukarusselli" võidulugu.

Edasi lugemiseks: