RÄNDUR: Endine ninjatüdruk Katrin Siska avastas kaks kuud elukaaslase ja kolmeaastase pojaga Aafrikat. Katrin sõnab, et on alati soovinud palju ringi reisida ja unistanud sellest, et saaks tööd teha ükskõik, millises maailma otsas. Nüüd ta seda saab.Foto: Erakogu
Inimesed
21. märts 2017, 04:00

Katrin Siska: "Inimesed kriiskasid hirmunult bussis, kui elevant aina lähemale jõudis." (16)

KATRIN SISKA RÄNDAS PEREGA AAFRIKAS: ronis kõrge mäe tippu, ujus pingviinidega ja nägi pahaseid elevante.

KATRIN SISKA RÄNDAS PEREGA AAFRIKAS: ronis kõrge mäe tippu, ujus pingviinidega ja nägi pahaseid elevante.

"Elevandid olid nii vihased, et tahtsid turistide bussi rünnata. Õnneks jõudsime eest ära sõita ja keegi viga ei saanud, aga see oli paras napikas. Inimesed kriiskasid hirmunult bussis, kui elevant aina lähemale jõudis," jutustab endine ninja-tüdruk Katrin Siska ohtlikust olukorrast, mis teda Aafrikas tabas. 

Katrin (33) pakkis aasta alguses elukaaslase Kristjani ja kolmeaastase poja Alexandri lennukisse ja läks koos nendega Aafrikasse reisile. "Kaplinn on tuntud surfimeka – sealsed ideaalsed lained ja lohesurfitingimused meelitavad tervest maailmast surfareid ja huvilisi ligi. Meiegi läksime sinna surfama ja päikest püüdma," räägib ta. Tööasju unarusse ei jäetud. "Tööasjad on osa meie igapäevaelust – seda teeme nagu süüa või trenni, iga päev ja igal pool, olenemata asukohast või ajavööndist."

Edasi lugemiseks: