Foto: Erlend Staub
Ilu ja mood
20. märts 2017, 15:22

MOEKALT KEVADESSE: IRIS JANVIER esitles mugavat, trendikat, aga samas ka mängulist ja vallatut kollektsiooni

Neljapäeval, 16. märtsil näitas Eesti moemaja IRIS JANVIER Tallinn Fashion Week raames täismajale Hilton Tallinn Park hotellis oma uut kevadist ready-to-wear kollektsiooni šiki moeetendusega.

IRIS JANVIER kevad/suvi 2017 kollektsioon kannab endas ühelt poolt moemajale omaseid väärtusi, nagu trendikus, mugavus, kvaliteet ja selged ning puhtad jooned siluettides, teisalt on kollektsioon aga mänguline ja vallatu, üllatades ootamatute detailidega, teatab moemaja.

Kollektsiooni täheks on hooaja võtmetoode, klassikaline särkpluuskleit, kuid sellest on disainiprotsessis loodud erinevaid siluette ja vorme.

Kleite on nii lühikesi ülalpool põlve lõppevaid kui ka moodsas midipikkuses variante. 

Mõnusa ja muretu suvetunde loovad kollektsiooni valitud kvaliteetsed kehasõbralikud naturaalsed kangad. Pestud linane ja teksa, klassikaline triibuline särgikangas ning satiinine stretšiga puuvill.

Hooaja moedetailide ning spetsiaalselt IRIS JANVIER jaoks disainitud mustri idee sai alguse juhuslikult mererannast leitud kaunist rohelist värvi merekapsast, mis inspireeris meid nii värvipaleti kui ka kelmikate volangide osas.

Kollektsiooni värvideks on erinevad rohelised, tumesinine ning murtud roosakaspruunid toonid. Nendes värvides esemete omavahelised kombinatsioonid loovad tervikliku ning silmapaistva kollektsiooni.

Trendikad uhked ja efektsed ehted on spetsiaalselt IRIS JANVIER moemajale disainitud ja nende inspiratsiooniks on nii nagu kangamustrilegi, merekapsas.