"Laulukaruselli" võitjaks kuulutati Krislin SalloFoto: Tiina Kõrtsini
Tele
20. märts 2017, 13:49

"Laulukarusselli" võitja Krislin Sallo võidust: väga suur tunne, et kõik toetavad ja peavad meeles! (5)

Täna hommikul oli “Terevisioonis” laste laulusaate “Laulukarussell” võitjaks pärjatud Krislin Sallo oma juhendaja Airi Liivaga. Neiu rääkis, et tal oli väga suur ja uhke tunne finaalis esineda.

Eile õhtul toimus “Laulukarusselli” suur finiš ja finaalkontsert ning just Krislin Sallo pärjati suure auhinna võitjaks. 

Noore tüdruku sõnul oli see väga hea tunne. “Väga suur tunne, sa tunned, et kõik toetavad sind ja peavad meeles,” sõnas ta. 

Sallole meeldis väga laul “Palve”, mida ta finaalis esitas. Kusjuures oli laulu autoriks tema juhendaja.

Juhendaja Airi Liiva sõnul tuleb ühe lapse laulukonkursile saamiseks läbida tihe kadalipp.

“Eks me katsetame ja üritame erinevate lastega. Kõik kes on tublid, saavad katsetada, kuidas jõuda “Laulukarusselli,” ütles ta. 

Sallo sõnul oli ta eile õhtul päris närvis, sama tõdes ka juhendaja Liiva.

“Mina närveerisin küll, aga mitte selleprärast, kas ta hakkama saab. Kui ta hakkas laulma, siis ma enam ei närveerinud,” sõnas ta. 

Krislin Sallo oma juhendaja Airi Liivaga Foto: Tiina Kõrtsini

Juhendaja sõnul hakati lauluga “Palve” tegelema juba aasta tagasi.

“Umbes aasta tagasi hakkasime laulu vaatama, mitte “Laulukarusselli” mõttega, laul lihtsalt meeldis. Lauluga oli see lugu, et see tuleb hästi omaks laulda ja hästi kaua seda laulda, et see saavutaks selle sisu või sügavuse,” rääkis Liiva.

Sallo sõnul oli tal eile kaamerate ja publiku ees laulda väga uhke ja suur tunne. “Mul tuleb laulmine nii hästi välja, et ma üldse ei karda seda teha,” vastas Sallo küsimusele, et kas hirmu ei tule peale suure publiku ees esinedes.

Sallo sai muuhulgas auhinnaks ka kitarri, mida neiu veel mängida ei oska, see-eest mängib ta klaverit.

Auhinnaks oli ka kitarr Foto: Tiina Kõrtsini