Paul Young koos abikaasaga.Foto: Joanne Davidson / Silverhub/REX
Inimesed
20. märts 2017, 13:00

Abikaasa hülgas poptäht Paul Youngi lausa kaks korda! (1)

Hitist "Every Time You Go Away" tuntud briti poplaulja Paul Young pihib hiljutises intervjuus oma komplitseeritud abielust, mis on üle elanud mitu kriisi.

Youngi abikaasa Stacey, keda poptäht nimetas oma elu armastuseks, hülgas ta kaks korda. Ent Paul võttis ta ikkagi tagasi. 

Young ja Stacey Smith tutvusid juba 1983, kuid nende kuramaaži ajal oli naisel suhe ühe kaskadööriga. Kui see otsa sai, võttis Paul oma südamedaami tagasi ning nad abiellusid 1987.

Abielupaarile sündis kolm last, kuid Stacey hülgas Pauli taas teise mehe pärast. Ametlikult nad siiski ei lahutanud. Kuigi Stacey sai uue mehega lapse, läksid nad lahku. Paul võttis abikaasa ja tolle poja avasüli vastu.

"Hakkasime 11 aastat tagasi jälle koos elama," rääkis Young Ilta-Sanomatele. "Küllap see nii oli, et me ikkagi ei pääsenud teineteisest lahti ja meie armastus ei surnud."

Omaaegne popkuulsus tuuritab taas ja annab 1. aprillil kontserdi Helsingis. Plaanis on saatesari, mis ühendaks tema kaks suurt kirge - muusika ja kokakunsti.