Inimesed

Teismeline Katy Perry üritas palvete abil homoseksuaalsusest vabaneda (5)

LISA KOMMENTAAR

jesus krist superstar21. märts 2017, 16:08
pole isegi palvet vaja anna ainult tsikk kätte halleluja
W20. märts 2017, 19:09
Palved aitasid ja Katie ei olegi omasooihar!
kuller20. märts 2017, 16:39
see on paha haigus ja nagu eelkirjutajad juba väitsid saab sellest lahti ainult nulltolerantsiga, s.t. ei ühtegi p..sepanemist, ega ka enda urr.ukat laiali vedada! rebase pets väitis ka, et tahab jamast lahti saada, aga kuna seitsmekümnendatel tõmmati see haiguste nimekirjast maha, siis lõpetati ka seerumi tootmine, sellega tehti karuteene miljonitele homodele!
eu20. märts 2017, 12:51
Teismeeas on vägagi levinud eneseotsingud ja kuna omasooiharuse ajupesu ronib sisse järjest rohkem nii aknast, kui uksest, siis pole vaja imestada, et noored küsivad endalt - ehk olen ise ka omasooihar. Kahjuks "unustatakse" omasooiharuse reklaamiga selgitada ( millised haigused on omased omsooiharust harrastatavatele inimestele), mida toob kaasa selline valik.
Omasooiharuse ravi saab ainult toimida, kui inimene ise tahab sellest terveneda. Sama, kui alkoholisõltvus, narkosõltuvus... .
Ka usku pööramine aitab omasooiharusest vabaneda.
Eestis peab teadma, millise psühholoogi poole pöörduda. Olen kohanud Tartu Ülikooli taustaga psühholooge, kelle veendumused ja oskused ei aita omasooiharusest üle saada, pigem ( kas oskamatusest ) julgustatakse haigusega leppida.
20. märts 2017, 11:30
ei jumal üksi aita sind terveks saada,ise peab ka ikka tahtma.kõige paremini ravib aga seda haigust psühhoterapeut.muidugi,enamik inimesi läheb aga kergema vastupanu teed,s.t. hakkab omasooiharaks.