Tele

GALERII | Danieli Dream Team ja Koidu Tähed – vaata fotosid esimesest "Väikeste hiiglaste" saatest! (12)

LISA KOMMENTAAR

4-5 aastane laps on kodu peegel28. märts 2017, 09:42
hea irvitada, kui laps vanemate jutu tõsimeelselt enda mõtte pähe esitab. Väga jube saade ja päris kindlasti on produtsendil n.n võitja- diim neil kulisside taga enda jaoks juba maha märgitud ja kui nüüd mõne teise võistkonna mõni laps kogemata siiski andekamaks osutub, siis hakatakse teda alandama ja mõnitama. Olge selleks valmis. Pole ka raske ennustada, kes võitjateks osutub. Pange kokku produtsendi alalised "töötajad" , keda sama produtsent kõikvõimalikes saadetes kasutanud on ja sealt see võitja välja punnitatakse.
pisipõnnid ja tiaarad26. märts 2017, 10:28
Jube saade, mingi Ameerika jubedus: paksud emmed topivad oma lapsed lavale, et need seal täiskasvanut mängiks. Miks peab võistlustantsu ajal laps selliseid meelaid nägusid tegema. Ikka kole oli vaadata.
aru ma ei saa20. märts 2017, 21:00
Saates ei tohiks olla võistlustantsijad,osalema peaks ikka mingi erilise andeka oskusega,breikijad ja showtantsijad ja muidu trikitajad.Ja muidugi,laps laulab inglise keeles ja mitte laste laulu,no tule taevas appi.Laske lapsel laps olla,emmed ei peaks oma haigeid unistusi laste peal elama. Saade tekitas natuke vöörastust,väikesed vanainimesed.
jo20. märts 2017, 18:36
ebameeldiv saade - julm laste suhtes, kes nutuga peavad lavalt ära minema!
,,,20. märts 2017, 16:07
lastega tehtud saadet peaksid ikka tegema need, kes lastest veidi hoolivad. Need lapsed on juba konkursid läbinud ja osutusid paremateks. Telesaates saatest laps välja heita ja öelda, et mine nüüd oma saataja juurde, on väga traumeeriv .
Kuna tegemist on lastega, oleks saates võinud nimetada igast grupist parima ja mitte saata kedagi ära. küllap oleks laval ruumi jätkunud kõigi jaoks.. Ka lõpusaates oleks võimalik veel parimatest parimad nimetada , ja õhkkond oleks inimlik.
..."peab oskam aalla anda!" Aga peab ka oskama mõelda, et laps tunneb vaid õnnetust, ükskõik kuidas seletad.
Hindamiseks ju puuduvad kriteeriumid. On vaid nunnud , rohkem nunnud ja ülinunnud. Aga nad kõik on lapsed.
Mida ütleb neile 10 000?
Väga20. märts 2017, 15:01
hea saade. Väga meeldis. Miks? Saatejuht, kohtunikud olid väga lapsesõbralikud. Mõnusalt humoorikas. Üllatas kui hästi said lastega hakkama Koit ja Daniel. Väga toredad, andekad lapsed olid kõik. Hea kogemus lapsele-kaotusega leppimine. See on ka täiskasvanule raske. Kuid ka sellist kogemust on eluks vaja. Ka lapsel.
oi20. märts 2017, 14:30
Kindlasti oli nii lapsi kui lapsevanemaid hoiatatud, et teleshow sedasi hakkab kulgema ja väljalangemine saatest kellegile tuleb. Peab oskama ka alla anda ja seda mitte välja näidata. Lapsed on nii egoistlikud, et ainult tema on kõige võimsam. Teised on ka tema kõrval olemas ja mitte kaotama tulnud. Vaat siin on aga lapsevanemate tegemata töö.
Jüts20. märts 2017, 14:25
Miks ei pandud kokku meeskondi juba varem. Tuuakse kohale rohkem lapsi, et siis Pisaratega lavalt ära saata. Peale esimese lapse ärasaatmist ema sülle nutma tulid ka endale kahjutundest pisarad silma ja ma eisuutnud saadet edasi vaadata, kuna kartsin, et sarnaseid südantlõhestavaid stseene võib veel tulla. Nii kahju oli sellest nutvast väikesest tüdrukust. Kui see teda aitab, siis teen talle pika pai. Ehk parandab aeg ka temale saatetegijate poolt tekitatud haava. Ole tubli, väike neiu. Mina ei vaata enam kunagi seda saadet. Hakkab hingele.
karelsoni stiil28. märts 2017, 09:36
kahjurõõsalt kaamerat peal hoida
rmp20. märts 2017, 11:51
Saatejuht ei meeldinud...
Lastest, kes välja langesid, oli kahju.
Venemaa saatega eesotsas Galkiniga ei saa võrrelda, väga mannetu!
saatejuhist20. märts 2017, 12:35
polnud midagi tal viga. mõtlesin kohe, et kui õudne oleks olnud, kui saatejuhid oleks olnud Sepp ja Avandi. Nii et hea kõik. saade on aga jama, ei miskit.
vaataja20. märts 2017, 11:48
ei midahi erilist. Rohkem ei vaata. Need , kes harjutavad, ka oskavad. Ei näinud ühtki talenti.