Prooviabielu Liisa ja Sten
Melu TV | ÕL TV
17. märts 2017, 14:42

PAHANE LUGEJA: "Abielusaate Liisa on iga mehe õudusunenägu - ainult vingub ja tänitab." (71)

Tõsielusari "Prooviabielu" ei jäta jätkuvalt vaatajaid külmaks. Sotsiaalmeedias ringlevad parodeerivad naljad, internet kubiseb vastakatest arvamustest ning ka Õhtulehe postkasti saabus lugejakiri, kus sarja fänn on kohutavalt pettunud "Prooviabielu" Liisas.

Iga kolmapäeva õhtu sätin end mõnusalt teleri ette, et vaadata "Prooviabielu" uut osa. Huvitav on ju jälgida, kellega tüdrukud paari pannakse ning kuhu nende prooviabielud lõpuks välja jõuavad.

Hoolimata sellest, et tüdrukud vahel end kaamera ees naeruvääristavad, küsivad rumalaid küsimusi ja kaamera ees edevad on, kuuleb nende suust ka mõnikord täitsa asjalikke mõtteid.

Minu lemmikuks kujunes aga pigem just Liisa, sest ta tundus asjalik ja töökas tüdruk olevat. Pärast tema esimese prooviabielu lõppu selgus, et Žiga ei tunne Liisa vastu sama ning neiu püüdlused kukkusid kolinal läbi. Mul oli Liisast kahju, aga mis sa ikka teed, tundeid ei saa sundida.

Kui Liisa juurde saabus uus mehekandidaat Sten, kel armsalt lilled pihus ja sära silmades, jäi Liisa mehe žesti peale lihtsalt viisakaks. Küll aga ajas mind marru, kui noored arutlesid toitumisharjumuste üle – Liisa tunnistas, et ta ei söö kiirtoitu, süsivesikuid, liha ega magusat. Paar nädalat tagasi sõi ta aga rõõmsalt koos Žigaga vorstipitsat. Selline valetamine pole mitte ühelgi juhul ilus.

Aga Liisa käitumine läks aina hullemaks, kui noored poodi suundusid. Liisa võttis endale ülbe kaitsepositsiooni ja selle asemel, et aidata Stenil valikuid teha, hoopis seisis käed rinnal ristis ja tänitas: "Sina ju teed söögi – sina otsustad!".

Sten pakkus püüdlikult ja kannatlikult naisele erinevaid variante õhtusöögiks, kuid Liisa krimpsutas kõige peale ainult nina. Lõpuks pärast poeskäiku sundis neiu veel Steni tagasi poodi minema, et ta saaks veini juua. No mille kuradi pärast sa ise seda veini ei võinud vähemalt tuua?

Sellist käitumist oli lausa kohutav vaadata. Mul on kahju sinust Liisa, et sa kogu Eestile näitasid, et sa käituda ei oska. Mul on ka kahju su tulevasest mehest, kui sa endaga midagi ette ei võta.