"Prooviabielu" staarid Helen ja Kalvi-Kalle driftimasFoto: kuvatõmmis videost
Inimesed
16. märts 2017, 22:12

VIDEO | Kalvi-Kalle on ka Heleni drifitkuningaks vorminud! Vaata, kuidas neiu jäärajal viiendaga driftib! (23)

"Prooviabielus" saime tuttavaks Kalvi-Kalle hobidega ning nägime, kuidas mees oma driftitäkuga järskudes kurvides uhkeid poognaid võttis ja sellega Helenile muljet avaldas. 

Nüüd on mees aga driftikunsti selgeks õpetanud oma kallimale, Helenile ning oma YouTube'i kanalile video laadinud, kuidas Helen Ilmatsalu jäärajal uhkelt driftib. 

Helenil jäi driftimise ajal aega ka Kalvi-Kalle käest küsimusi küsida. 

“Noh, tuli õigesti või? Sa mind ei filmi, filmid ainult kuidas ma sõidan või?" uuris Helen. “Sa oled siin sees juba," vastas Kalvi-Kalle. 

“Olen või?" päris Helen ikka uuesti. 

Helen oli oma driftimisoskuse üle päris uhke. “Vaata nüüd kui pikalt ma olin külg ees!" hõiskas ta rooli keerates, samal ajal kui autol täiesti külg ette läks. "Ja auto kaotab kontrolli - täitsa minusse!" kommenteeris olukorda Kalvi-Kalle.

Hiljuti tunnistas "Prooviabielu" saate staar Kalvi-Kalle üles, et saatest nähtud driftimine oli eksitav ning tegelikult driftib mees ikka palju paremini. "See viienda käiguga drift, tegelikult ma võtan ainult seda kurvi viienda käiguga läbi, mitte ei tee tervet teed viiendaga!" väidab mees. 

Vaata Heleni driftioskused videost järele!

Kuidas sinu arust Helen driftimisega hakkama saab? Kas sina driftiksid paremini? Anna kommentaarides teada!