Foto: Kuvatõmmis / TV3
Tele
16. märts 2017, 20:52

TV3 VIDEO | Aivar Riisalu sihib vallavanema kohta ja kiidab Keskerakonda (64)

Ühiskonnategelane Aivar Riisalu on olnud kaks aastat poliitikast eemal ning saanud pühenduda oma Vasalemma lähistel asuva maavalduse arendamisele. Mees plaanib aga poliitikaareenile tagasi tulla ja sihib Keila vallavanema kohta.

13. märtsil 56. sünnipäeva pidanud Aivar Riisalu, kes kasvatab hobuseid ja ponisid, rääkis TV3 "Seitsmestele uudistele", et ta ei raatsi kuidagi oma ponide varssasid müüa. Tema sõnul on see nagu sõbra reetmine, kui ta teda müüb. "No kuidas ma müün ta ära!" ütles Riisalu.

Aivari ja tema abikaasa Mariina vahel käib n.-ö sõda hobuste pärast: abikaasa ei soovi, et hobused paksuks läheksid, mees aga arvab, et naine näljutab neid ning käib neile salaja süüa andmas. Mariina sõnul on Aivaril ka veel salasuhe - maiusega. Kui mees abikaasa sõnul tungivalt poodi soovib minna, naaseb ta sealt kindlasti koogikeste ja kommidega ning peidab osa neist autosse.

Ansambel Meie Mees tegutseb edasi ning selle käilakujul Riisalul jätkub võhma ka kontserdilaval esineda.

Veel paar kuud tagasi oli Riisalu seisukoht selline, et kui Keskerakond ja sotsid koalitsiooni moodustavad, tuleb tal Eestimaa tolm jalgelt pühkida. "Teen ettevalmistusi, et oma sõnad teoks teha," ütles ta jaanuaris. Nüüd aga tunnistas Riisalu, et tal on "hammas verel" ning ta kavatseb kandideerida kohalike omavalitsuste valimistel. "Miks mitte ei võiks ma olla järgmine Keila vallavanem?" polemiseeris pikaaegne Keila valla elanik Riisalu. "Mul ei ole ükskõik, kuidas siin inimestel läheb."

Mis puutub aga riigikogusse, siis sinna võib praegune IRLi liige Riisalu naasta hoopis oma kunagise partei, s.o. Keskerakonna nimekirjas. Ka uutel poliitikassetulijatel soovitab ta just Keskerakonda astuda. Vaata videost, millega Riisalu seda seisukohta põhjendab!