Tele

Marko Kaljuveer: ERR-i juhina ma ei saanud Allikmaad hinnata, sest mulle tundus, et ta on vales kohas (22)

LISA KOMMENTAAR

kre19. märts 2017, 11:25
Sooviksin et Jako Väli tooks stuudiosse Marina Kaljurandi!! Tahaks ikka teada mis ta tegelik mõte ja eesmärk olid. Palju tegelikult Rosimannused teda juhtisid jne. Markoga saade oli vaadatav asi. Objektiivne olles - Allikmaa mõjus palju veenvamalt!!
vaataja16. märts 2017, 20:26
Ootame ja vaatame. Et ERR koristas ekraanilt Treufeldi Kahekõne, siis praegu ju polegi muud vaadata kui Jakko saadet. Ja Väli on tublisti arenenud ja vaatamine on hää!
kaljuveerile on sõna `` subordinatsioon`` 16. märts 2017, 20:04
jätkuvalt tundmatu sõna !
See ei käi nii , et mingi toimetaja läheb mööda oma juhtkonna astmetest ja tormab riigi peaministrilt raha lunima !
See on kõige ehtsam nõmedus !
Kaljuveeril aeg isiklkikust solvumisest üle saada ja tegelda oma eestia meediaga ja oma golfidega!
Nii lihtne see on !
Hing16. märts 2017, 19:22
Vaesekene. Ikka nii kibestunud? See on juba natuke hale.
Soov16. märts 2017, 18:37
...jutt käib vist siseringis tekkinud arutelude kohta. Jalgpalliülekannete toonane näitamine ...? Keegi võiks ju adekvaatselt meenutada.
Miks adkvaatselt, kogu toonane tema tegevus pidanuks olema asjatundlikum (keku oli).17. märts 2017, 16:40
Oma alades oli kinni mis kinni, mis ei meeldinud, selle "sidus" teistest aladest lahti ja ega ka praeguss ERRi spordisaadetes (kuulan tavaliselt hommikul) neid jutumehi jagub. Muidugi on nad "tublid jutumehed", justkui oma siseele tundeid lohutavalt. Kurb muidugi.
ka vaataja16. märts 2017, 16:42
Kaljuveer mind ei häiri ja sporditoimetus tegutses! No nüüd on küll mõned asjad mis vahel kripeldama panevad! Kalkun,kas tõesti oled sellise karvapeaga vägevam,käi juuksuri juures ära! Reportaazide ajal tüütab Tiislerite röökimine-kisa!! Teistega pole probleeme,teistes kanalites on kõik OK!
Õige koht16. märts 2017, 16:29
pleks Draamateatri lavapoiss edasi olla ja dekoratsioone paigaldada.
16. märts 2017, 16:06
Iga juhi õigus on oma meeskonda valida ja neid valeotsuste tegemise korral ka lahti lasta. Kaljuveer võiks ka ise peeglisse vaadata.
kiun16. märts 2017, 16:16
...ja ükskord ometi juba üle saada!
mäletaja16. märts 2017, 15:47
kusagil 90-ndate alguses kirjutas Postimees, et Allikmaa kohta oli avalduse ahistamise kohta teinud üks lätlane meeste iludusvõistluse mister, tookord töötas Allikmaa Kultuuriministeeriumis
Dre16. märts 2017, 15:41
Markole jõudu, kahju et välja söödi! Mis Allikmaasse puutub, siis no... Riik - see oleme ju meie. Ja kui me laseme poliitpepudel endale pähe istuda, siis... Kes tegi : ikka ISE tegi!!
ERR on sügavas vabalanguses praegu.
TTV samas tõuseb ja Allikmaa saadet vaatas mingi sada tuhat vaatajat. TTV ON TÕUSUTEEL!
16. märts 2017, 17:09
Mida sa sonid! ERR'i sporditoimetuses on toimunud oluline kvalitatiivne edasiminek toimunud, ülekannetele on leitud vägagi kompetentseid kommentaatoreid, kes ei ole veel kindlasti tippvormi jõudnud aga areng toimub. Samas mida on suutnud Kaljuveer selle lühiese ajaga, mis ta Eesti Meedia sporditoimetust juht on olnud, korda saata? Kanal2 Otepää MK etapi teleülekanne, mida müüdi ka väljaspoole Eestit, oli õuduste tipp. Jäi mulje, et telepilti tootsid amatöörid. Davis Cup'i ülekande otsustavaimad hetked jäid üle kandmata, kuna "spetsialist" Kaljuveer ei suutnud ette näha, et mäng võib vähe pikemaks minna. Jne. Jne.
Kaljuveer sai ERR'ist põhjusega kinga. Selleks põhjuseks on, et ta on ebakompetentne intrigant. Miks oli tarvis Peep Pahv Postimehest välja süüa? Delfi korjas selle mehe kohe üles oma sporditoimetust juhtima, samas kui Kaljuveer oli sisuliselt 3 aastat töötu (see golfiliidu "tööots" oli ju tegelikult lihtsalt asendustegevus).
muutused17. märts 2017, 14:49
Korralik kvalitatiivne hüpe toimus sporditoimetuses juba tänu sellesama Kaljuveere sealt minema löömisele. Sest niivõrd sisutühje esitusi, nagu Kaljuveere otse-eetris korda saatis, selliseid ei suuda õnneks enam keegi allesjäänutest. Olgu siis tegu jalkaga, kus tema "asjalik ja kompetentne" kommentaar koosnes stampväljendite rittaseadmises ning oluliselt kompetentsema kaassaatejuhile takkakiitmises. Polnud mingit probleemi oma 10 sekundit tagasi öeldust hoobilt lahti öelda ja 180 kraadi vastupidist kireda. Rääkimata suusatajate intervjueerimisest tiitlivõistlustel, mis oli tõeliselt piinlik vaadata ja kuulata. Ja see pesemata karvamütsisoeng oli veel kõige vähem häirivam asi sealjuures...
Intrigaanitsemine, kunnikompleks ja edevus olid ju ka suhteliselt avalikud saladused.
kusti16. märts 2017, 15:40
Kaljuveer oli ise vales kohas! Ei saa aru kuidas "Postimees" selle jo ja bu üles korjas. Ta on ju lapsemeelne.
16. märts 2017, 15:26
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Kaljuvee vaadaku peeglisse16. märts 2017, 16:00
Ükski normaalne inimene ei käi Tallinna TV-s, eriti Jakko Välile intervjuud andmas.
Iganend peenhäälestaja16. märts 2017, 16:04
Väli saadet Allikmaaga vaatas 100 000 inimest, pole just paha number.
Siis on Jaakko vastas istund veel Siim Kallas, Valve Kirsipuu, Enn Tarto, Erki Nool, Ingrid Rüütel; vist ka Jaak Allik ja teised tegijad, ehk siis tegija saade. ETV ekraanil ju auk selliste saadete koha pealt. Kõik need vaatajad nopib Väli endale nagu näpsti!!
selliseid tonte16. märts 2017, 17:07
nagu kallast, kirsipuud, tartot, noolt, rüütlit ja ka kindlasti allikut ei vaata /kuula ükski oma ajast lugupidav inimene. Nende juttu on kuuldud ja see on teada. Sealt ei tule mitte kui midagi uut-huvitavat ja edasiviivat. See on eilne päev. Ei tea miks küll see väli jakko sobrab vande peerudega täidetud ajaloo prügikastis ?
vana sõna16. märts 2017, 17:22
Kes minevikku ei mäleta, see elab tulevikuta.
Kellele Baari-Paavo või mingi bensukas peksa saav ürgkole "staar#. Kellele Rüütel ja Kallas ja Allik))
Intelligentsuse ja lastetoa küsimus puhtalt)
Banaanivabariigis burksi vitsutades kaugele ei sõua!!
IganeND16. märts 2017, 17:32
selliseid tonte16. märts 2017, 19:40
väga õige sovieetide vanasõna ja EV poliitilise olulorra kokkuvõte _ vitsutades kaugele ei jõua:) Meelelahutajate nagu kallaste, kirsipuude tartote, noolte, baaripaavode ja peksasaanud staaride arvamus kinnitabki täpselt seda, et kes minevikku kinni jääb sellel tuleviku ei ole. Meil on tõsiseid inimesi ka aga nende arvamust millegipärast ei küsi keegi.