Jaan Roose kõnnib köiel üle Valaste joa.Foto: kuvatõmmis videost
Tele
15. märts 2017, 13:19

LUGEJA MURES: "Miks näidatakse saadet, kus noored mööda nööri üle Valaste oja kõnnivad? Mina oma lapsele seda näidata ei julgeks!" (2)

Õhtulehe poole pöördus murelik televaataja, kes lõi tähelepanu sellele, et Kanal 11 saates "Saame tuttavaks" tulevases osas saab näha, kuidas üks noormees nööril üle Valaste oja kõnnib. Tema peab sellise tegevuse propageerimist ohtlikuks. 

"Märkasin, et Kanal 2s või oli see Kanal 11s, on sel pühapäeval saade, kus mingid noored poisid telesaates hakkavad ronima Valaste ojal mööda köit.Kas see on ikka okei? Alles oli see, kus mingi tüüp sealt alla kukkus. Mina oma lapsele seda näidata ei julgeks!" kirjutas Õhtulehe lugeja.

Tegelikkuses on kõik kontrolli all ning Valaste joa kohal ei ole ohtlikku köiekõndi sooritamas mitte amatöör, vaid oma ala spetsialist, üks maailma parimaid köielkõndijaid ehk slackline´i tegijaid Jaan Roose.

"Võin kinnitada, et see mida Jaan Roose saatesarjas “Saage tuttavaks” sel pühapäeval teeb on enam kui turvaline. Kõik kinnitused ja toestused kontrolliti rangelt üle, samuti omab Roose vastavat rahvusvahelist sertifikaati, mis kinnitab seda, et kõik on reeglite järgi paigaldatud. Köiel kõndisid ainult professionaalid ja nad kõik olid omakorda eraldi rihmaga julgestatud," kinnitas saate produtsent Sander Valge.

Kuidas professionaalil köielkõnd välja tuleb, saab näha sel pühapäeval kell 19.40 Kanal 11s.