Tele

TV3 VIDEO | Kalle Muuli pagulaste vastuvõtmisest Eestis: võimalik, et nad ei suudagi meie kultuuriruumi kohaneda (98)

LISA KOMMENTAAR

Triin16. märts 2017, 08:37
Võõrast liiki on võimatu meie "komberuumi" istutada----aastakümnete jooksul pole suudetud venelasi ja teisi venestunud rahvaid sinna "meelitada" ja see ei hakka iialgi toimima, eriti kui nende hulk nii suur on.( üle 8-10% võõraid on igale rahvale ohtlik) . Võõras liik, olgu nad venelased, mustad, moslemid hakkab lõpuks ikka domineerima, nagu see juba siin on juhtunud. Aina enam ja enam surutakse meile peale nende keelt (ärimehed--et saaks rohkem müüa, poliitikud, et saaks rohkem hääli ja tolerastid---et kõigile meeldida ----kõik on oma kasu eest väljas ja mitte keegi ei hooli üha rohkem ja rohkem ohus olevast põlisrahvast.
tulevik15. märts 2017, 18:31
kuulub kalifaadile,mis moodustatakse aastal 2043.Kui 25 aastat tagasi oskas rahvas seista vastu immigratsioonile,lauldi "peatage lasnamäe" jne,siis mis on vahepeal juhtunud?Elanikkond on debiliseerunud,moraal on alla käinud.Kõrgem ohvitserkond vaatab seda kõike juhmi lambanäoga pealt!Selline ühiskond hävitatakse!Kui elanikud suudavad vastu võtta lõhkiste teksaste moe,siis saab selliselke kogukonnale ükskõik millist mõistustmädandavat rämpsideoloogiat ajudesse pumbata ja nad ei saa isegi aru,kuidas nad on lollitatud globaalse eliidi poolt!
murelik mutt15. märts 2017, 18:20
Miks on inimene ainus elusolend, keda on vaja pidevalt ümber asustada ja integreerida? Miks me ei too kaameleid oma liivarandadesse jalutama, metsades võiksid elada ahvid ja jõgedes krokodillid? Mõelgem,milline mitmekesisus ja turismimagnet. Kui loomi ei ole võimalik integreerida, miks arvame,et inimestega on võimalik teha kõike, mis kellelgi pähe tuleb?
Tigedik15. märts 2017, 17:36
Kuulates neid" tädisid "- tekib küsimus : mitu eesti naist on eestlaste poolt põlema pandud peretülide käigus ?
küsimus15. märts 2017, 17:35
Kuulates neid t.lasid - mitu eesti naist on siis eestlaste hulgas põlema pandud peretülide käigus ?
olla või mitte olla?15. märts 2017, 17:15
Kui nüüd mõelda ja võrdluseks võtta meie venelastest majanduspagulaste elu-olu, siis
võib Muulil isegi õigus olla.
Need benelased on Eestis sündinud, kasvanud, terve oma elu eestlaste seas ja meie kultuuri ruumis ja meie väärtuste keskel elanuna ei ole 90% venelastest majanduspagulased karvavõrragi meie kultuuriruumiga kohanenud st nad pole mitte kriipsugi oma asukohamaa kultuuri omaks võtnud.
Meie riigikeelt nad ei valda, õigemini - nad ei tahagi eesti keelt osata,
igasugune kuritegevus nende seas vohab, olgu need vargused, kaklused, tapmised, salakaupade vedamised Venemaalt või mistahes kriminaalsed teod. See vohab nende seas isegi palju jõudsamalt ja ohtramalt kui seda oli nende nõukaajal.
Uute pagulaste integratsiooni ehk Eesti kültuuri ja väärtustega kohanemist või mittekohanemist näitab aga ka aeg.
???15. märts 2017, 15:34
Kas selles on üldse kahtlustki? Muidugi, sinisilmsed, illusioonide kütkeis ja vähelugenud tolerandid võivad soovitut ehk tõe pähe võttagi. Aga mina huvitusin idamaa kultuurist, religioonist ja tavadest juba nooruses. Ja mina seda lõimumist ei usu. Kuid kellel puuduvad eelteadmised, kuid näeb ja kuuleb ning mõtelda oskab, need peaksid ka viimastel aastatel Soomes, Rootsis ja Saksamaal toimuvast mingid loogilised järeldused tegema.
am15. märts 2017, 15:00
Hiljuti löödi 70siiatahtjat maha,kuna keeldusid kehva paati istumast.Tühendab,nende siiasaatmise taga on tugevad organisatsioonid.
Keegi kommenteeris 15. märts 2017, 14:31
ühes teises artiklis, et naabrid soomes pagulassüürlased,käivad igal kuul süürias sugulastel külas. Kuuldud on ka afgaanidest,kes usas õpivad ning sealjuures sugulasi tihtipeale kabulis vaatamas käivad.EI MINGIT OHTU!
arvaja15. märts 2017, 14:30
Nad ei tahagi kohaneda, sest neile on oma kultuur ja traditsioonid liiga tähtsad.
Ei ole15. märts 2017, 14:11
nad huvitatud siin kohanemisest ja siinsete inimeste kultuurist.Isegi need,kes on siia elama asunus nagu need armeenlased,ukrainlased,valgevenelased,ersad,jne hoiavad ikka omataoliste hulka. Jälgin vikerraadiost saadet Siin ma elan. Sealt on ka tunda,kes on tõesti kohanenud,mis kaalutlustel on inimene asunud võõrale maale elama. Kuid teised on ainult kasu peale väljas,mis on tunda isegi saadet kuulates.
mis tahate,15. märts 2017, 14:01
kaktused ei kasva ju meie kliimas. Hakkavad kiduma ja lähvad mädanema aga hea kaktusel meil küll ei ole. Nad võiks sellest ise aru saada ja sõita koju sooja oamde hulka, aitab küll pullist.
need15. märts 2017, 13:31
10 tyypi,mis Eestisse v6etakse,lasevad nagunii jalga,Hesaris oli kuu u.tagasi pikk artikkel,kus keegi pagulane oli saanud Eestist jalga lasta,ytles,et ennem sureb Soomes,kui Eestisse tagasi saadetakse,nii s...t on teil lood
urmas15. märts 2017, 13:30
1. Ei tahagi 2.Ei suudagi 3.Nii see on nagu näitavad Saksa, Rootsi, Soome jt. kogemused.
isegi vahet pole, kõik15. märts 2017, 13:22
piiririkkujad tuleb vastutusele võtta ja tagasi saata!! Seega süürlased pakkigu asjad ja hakaku astuma. Veits teine teema on tulijaga, kellel töökoht enne eestisse tulema hakkamist juba olemas on ja ootamas.
Jan15. märts 2017, 13:21
No nüüd avastati küll jalgratas.
Plussid minu poolt igal juhul!
Kui erinevad kultuurid suudaksid seguneda, siis oleks maailmas ainult 1 kultuur.
Probleem pole ju inimestes endis, vaid sünnist saati pealesurutud muinasjutu maailmades.
Kui tuua tsivilisatsiooni kitsekargajatest savionnide metslased, siis 100% EI sobitu nad siia keskkonda!
just,aastast 1200 tulnuid ei paiguta kuidagi 21-sse sajandisse. 15. märts 2017, 13:32
kohe pikk paus,mis võib pausiks jäädagi.
Me ei vaja neid.
eesti keele oskaja15. märts 2017, 14:06
kitsi kargavad savionnid? kus sellised veel on? sõnade järjekorral lauses on siiski tähtsust.
Gunnar Stahl15. märts 2017, 14:16
Tore on kui inimene teab ka midagi usundist, mis on sisserandajatel ja teatavasti lubab islam sugulus abielusid, mille tulemusena on kõikides suguvõsades viiskümmend põlve toumunud insest.
Selle tulemusena nad ongi enamuses debiilsed ja alaarenenud.
enamus teab ammu sellest multikulti rändehullusest ja kaasnevast terrorist15. märts 2017, 13:10
aga ei julgetud rääkida. õnneks nüüd juba veidike saab asjadest rääkida nii nagu need on.
Kats15. märts 2017, 13:07
see on ilmselge, et15. märts 2017, 13:07
praeguse rändekriisiga sissetungijad ei integreeru ega tahagi seda tea. nad on ju tunnistanud, et eesmärgiks on abirahade ja toetuste peal elamine.. Seega, piir kinni ei ühtegi lisa tonti enam oma valedega ja need sisse toodud 200 pagulast koju saata, sõda on läbi.
Aix15. märts 2017, 13:03
Mina sündisin, elan ja töötan siin...kuhu mul on pärast põgeneda... rootsi näide paneb ikka mõtlema küll
need peavadki vähemalt nüüd kui mitte kunagi 15. märts 2017, 13:08
mõtlema hakkama, kes siiani sellest tulnukate saabumises muert ei näinud ja riigi ning valelike mesijutte usaldas.
ultimaatum-15. märts 2017, 12:59
Soomes on immigrantsid valinud endile ninamehed kes esitavad valitsusele numbri-kui palju aastas tuleb-kui valitsus ei nõustu algavad rahutused-nii lihtne ongi.
Integreerimisega15. märts 2017, 12:50
tuleks alustada õigest otsast. Kõigepealt tutvustada kohta, kuhu saabusid. Mitte saata korteritesse, mis on nende tulekuks valmis seatud. Olgu pigem koos suurema seltskonnana laoruumi taolises paigas, madratsid põrandal. Tutvustamist tuleks alustada sellest,et näidata, kus ja kuidas elavad meie kodutud ja millistes tingimustes elavad vaesemad pered. Kui meie anname korralikud sisustatud korterid, siis pole ime, kui varsti nõutakse uut eramut. Kui meie kaasmaalased põgenesid, neile küll ei pakutud selliseid elupaiku,nagu meie praegu. Sugulased Rootsist näitasid pilte oma esimesest elukohast. See oli ühe talu kõrvalhoone.
meil on vanu talumaju ka piisavalt,15. märts 2017, 13:05
sinna elama ja las ise renoveerivad.
Siin ja mujal euroopas aga võetakse vastu nagu kalleid külalisi.
Ikka ise näevad vaeva,kujundavad endile elamise ja siis pole aegagi lollustele ja põletamisele mõelda.
heh15. märts 2017, 14:08
nad ei oska ju midagi :D
Uss15. märts 2017, 14:16
Ei mingeid alternatiive - minema siit ja kõik. Ei madratseid, ei laohooneid - mitte midagi! Koju! Naised-lapsed, kõik KOJU!
Eesti ei vaja neid rääbakaid.
Kus15. märts 2017, 12:30
kõik siis on kui korraldatakse meeleavaldusi sellise inimsõnniku siia sissevedamise vastu????
Miks me laseme asjadel vabatahtlikult nii kaugele minna kui Rootsis ja Soomes??
meeleavaldusi on korduvalt olnud15. märts 2017, 12:43
ja siin mõned lihtsalt ei usu,et selline asi on võimalik.Lihtsalt vaatab aknast välja,et naabrimees ikka veel valge ja toimetab aias-seega ohtu ei ole!
Oht oli juba siis kui Martin Helme neile "ust näitas."Praegu sissevedu jätkub-20 isendit igas kuus.
irw15. märts 2017, 14:09
inimesed ei tule ju meeleavaldustele? ei viitsi ju?
ja sisse tassitakse neid praegu ikka massina meie riigi kohta. avalikult muidugi ei räägita sellest.
vana eestlane15. märts 2017, 12:27
See, et nad ei kohandu meie kultuuriruumi pole mitte ainult võimalik, vaid kindel. Miks nad peaksid kohanduma tundmatu väikeriigi metsarahva keskkonda? Nad ei võtnud seda teekonda selleks ette, nad teavad küll, kuhu nad teekonda alustasid.
7.päeva adventist15. märts 2017, 12:20
et lepige et nad ei kohane aga sisse veame ikkagi,no ei,mingeid pagulasi ja punkt.
vanaema väga viisakalt15. märts 2017, 12:19
Kuna minu kommentaare sellel teemal ei lasta läbi, siis ma kirjutan oma kogemustest. Nagu ma varem kirjutasin, siis minu lapselapse lasteaias on üks pagulane Jusif, kes terroriseerib kõiki teisi lapsi. Peale kauaaegset lahingut, asi lõpes sellega, et teda pandi eraldi ruumi ja pandi talle eraldi kasvataja, et ta õpiks olema inimene. Sellest järeldus: meie pagulased peavad olema järelvalve all, eraldi ruumis.
kirjutasin ka igati viisakalt,15. märts 2017, 12:47
kuid kommentaar läbi ei lähe.
Mõned sallijad kiirendavad meie endi hukku.Mis oli algselt-algselt väideti,et naine ISE pani end põlema!Siis oli veel "õnnetusjuhtum"pliidi juures?No hallo,inimene oma mehe silme all põletab 30%endast ära.Tuli on ikka sissetulnute mängumaa(Rootsis armastavad autosid põletada.)Kaks juhtumit juba ja võtame ikka juurde-20 inimest kuus.!!!
mis?15. märts 2017, 14:11
mis jama ajad? mis 30 %, see naine on 70 % põlenud. suur vahe, mis ilustad? aga enesetapp oli hea variant jah, et võtan ja panen end põlema :D
vabandan,nii ongi 14:1115. märts 2017, 17:25
70%,ajasin erutusega ja võõravihaga numbrid segamini. irw
Eestisse15. märts 2017, 12:18
ei ole neist keegi kavatsenud tulla. Nad tahavad tulla suurtesse Euroopa riikidesse, kus oma kogukond ees. Nad on maksnud ülevedajatele selle eest, et saada sihtkohta. Miks nad peaksid nüüd tahtma hakata elama tundmatus kohas, õppima keelt, mida neile pole vaja ja võtma omaks neile võõrad kombed. Paljud neist ei ole põgenenud surmasuust, vaid lootuses jõuda rikkale maale oma usuvendade juurde.
15. märts 2017, 12:25
aga milleks neid vastutahtmist Eestisse meie raha peale vegeteerima veetakse? mingu sinna, kuhu tahavad.
niikaua kui meie piir ei ole kindel15. märts 2017, 13:09
ja rahvusvaheline olukord on selline nagu ta on(türgi lausa zantaseerib eu-d),siis ükskord laseb türgi nad kõik siiapoole tulema ja siis pole enam valikut.Tulevad ja punkt.
maali15. märts 2017, 12:18
oleks ehk mõistlik uute tulijate vastuvõtt paariks aastaks peatada,veendumaks, et suudetakse juba tulnud siis kas integreerida ( kõnekeel selge, kohalikud tavad omaks võetud jne.) või need, kes ei ole suutelised/ei ole tahtnud integreeruda tagasi saata. Kohustus kahe aasta jooksul keel selgeks õppida ja tavad omaks võtta tuleks tulla soovijatele ka juba enne siia toomist selgelt teada anda. Samuti nagu võimalus, et nad viiakse selliste nõute mitte täitmisel tagasi sinna, kust nad riiki toodi.
T.Mets15. märts 2017, 12:18
Muulikene kuulub ikka lihtsameelsete kilda küll, kas ta siiani siis tõesti arvas, et need murjanid sulanduvadki meie kultuuriruumi
irw15. märts 2017, 14:13
muidugi arvas ja kuidas veel väljendas oma arvamust muulijasamost-saates. mõnitas rahvuslasi, mis jaksas. mõnuga.
15. märts 2017, 17:11
küll ta peale valimisi jälle oma arvamust muudab.
15. märts 2017, 12:14
Rootsis on kõik korras, nagu väideti, v.a, isesüttivad romud, http://maailm.postimees.ee/4046215/rootsis-kutsutakse-kuritegevusega-seoses-kokku-julgeolekunoukogu, aga milleks siis see vajalik on?
asi15. märts 2017, 12:12
ei ole ainult suutmatuses, vaid TAHTMISES!
15. märts 2017, 12:11
Muulile hakkasid tuuled teisest ilmakaarest puhuma! Peale valimisi on kõik jälle endine. MOTT.
jajah15. märts 2017, 12:08
nad ei kohanegi meil, sest meie kliima, kultuur jne. ei sobi neile.
15. märts 2017, 12:53
Nad ei taha ja ei kavatsegi kohaneda, ainult oma rida ajavad ja yritavad jouga oma kultuuri euroopale peale pressida!
eieih15. märts 2017, 14:14
kliimaga kohanevad küll, kui palju raha ja võimu anda. või on soome kliima su meelest parem kohanemiseks? aastakümneid elavad ja nõuavad oma nõudmisi.
MEIE kohaneme15. märts 2017, 11:57
ei maksa kiruda etnilisi eestlasi,kes naasevad oma koju tervest Aafrikast ja Lähis-Idast,pagulasteks
Nemad toovad kodumaale õige ellusuhtumise,kultuuri ja ainuõige usu, nemad edendavad majandust ninelu, meie peame kohanema .
Nemad on inimesed .
aa15. märts 2017, 11:52
Nad ei ole siia tulnud kohanema vaid oma korda looma!
A 15. märts 2017, 11:46
Võib olla ongi rahvuste kadumine sama kindel nagu surm , aga ei kiirenda oma surma ükski normaalne inimene .
mis toimub Rootsis15. märts 2017, 12:07
varsti oleme samakaugel, 1-2 protsenti suudavad kohaneda ja need on kõrgharidusega inimesed.
põllumiis.15. märts 2017, 11:40
Need ajudeta sobivad talu põllule hernehirmutisteks-see ka tasuv töö.
tulekunstis vist.15. märts 2017, 11:35
Uued dokumendid on sõdalased saanud, nüüd juba kultuurnikud.
Hiljuti oli lugeda,et mitte kaua aega tagasi olla endine prokurör parlamenisaadik ajanud püstoliga taga oma naist..15. märts 2017, 11:50
Kui see on tõsi siis ka siin peaks Kalle Muuli avaldama oma seisukoha.
akadeemikud oskavad kõike15. märts 2017, 12:00
loomulikult on nad kultuurnikud . Kes kahtleb,see saadetakse Peipsi taha.
Väljasaatmist nõudvad üleskutsed on igapäevased
Nii15. märts 2017, 11:29
Sini must valge ehk siis sinilistele,valketele ja mustlastele on see avatud meie riik
valged kupatatakse VEnemaale15. märts 2017, 12:01
eeslased peavad omadele eluruumi tegema.
teadja.14. märts 2017, 23:43
Ei uurita neid midagi. See on sama hea kui eesti ehitaja tahab minna Soome tööle, et siis tööandja uurib kas tööle soovijal on olnud mingit musta märki v6i mitte. Mina näen asja sellisena, et tegelikult puhutakse Eesti tausta veidike liiga k6rgemaks. Ja need kaks rasket perevägivalda toimusid sellepärast, et naine ei olnud n6us lastega m6nda paremasse Euroopa riiki minema. Olgu selleks kas Saksamaa, Rootsi v6i Soome.
15. märts 2017, 11:53
lihtsalt mõnus ja tasuv töökoht Vahemere ääres suvitamisele vahelduseks.
15. märts 2017, 12:07
Lumememm14. märts 2017, 22:23
"Tark õpib teiste vigadest, loll vaid enda vigadest" /Eesti vanasõna/
Kui rumal küll peab olema, et mitte õppida ka enda vigadest?
Juba kaks tükki sellest kogusummast, mis meile kaela saadetakse, on ületanud igasuguse piiri...
ÜKS sidus oma naise radiaatori külge ja TAHTIS põlema panna.
TEINE pani oma naise põlema.
Kuna naabrite ütluste kohaselt toodi naine kiirabiautosse TOOLIGA ja keegi pole avalikkusele seletanud, kas see oli mingi meditsiiniline TOOL põletushaigete transportimiseks?
Siis mina arvan, et see tüüp sidus oma naise TOOLI külge, enne kui põlema pani...
Vaatame nüüd asja sellest küljest, et:
1)Pereema on 70% põletushaavadega haiglas. Kui palju maksab tema haiglapäev?
(Eesti puuetega lastele kogutakse inimestelt annetusi, et tagada ellujäämine)
2) On ilmselge, et teda tuleb edaspidi hooldada
(Eesti vanurid ei saa oma pensionist hooldekodu kohta)
3) Kuradima naisetapjast TÜÜP läheb vangi ja elab seal Eesti kassapidajate, päästeametnike, postiljonide, lasteaiakasvatajate raha eest
(Ta saab seal sooja toitu, isegi magustoitu, ja võimalik et isegi ERITOITU tema uskumuste kohaselt)
4) Nende lapseke läheb lastekodusse
Vaatame nüüd asja sellest küljest, et:
KUI seda peret poleks tassitud siia "hirmsa" kliimaga "rassistlikku" riiki, siis oleks nende elu võinud kulgeda palju õnnelikumalt:
1) Ema oleks elujõuline, isegi kui ta saaks mõnikord peksa
2) Isa oleks vabaduses, isegi kui ta võitleks oma kodumaa eest
3) Lapseke oleks oma kodus. Võib olla on tal seal armastavad vanaemad. Räägitakse ju et nende kogukonna kokkuhoidmine on väga tugev.
Miks te teete inimestele nimoodi?
Lõpetage ära see Merkeli taldade lakkumine ja öelge ometi - Eesti kvoot on null!
(Lp. moderaator!
Eesti Vabariigi põhiseadus § 45
/sõnavabadus/ )
pealtnägija15. märts 2017, 11:40
Kiirabi autost võeti kandetool, viidi see korterisse ja naine toodi selle kandetooliga alla kiirabiauto juurde.
Bretooni linnuvaatleja14. märts 2017, 21:58
Halenaljakas on kuulata-vaadata, kuidas enne valimisi EKRE retoorikat üle võetakse :-).
/Kas tikud peavad endal taskus olema või toob pagulane?/
muidugi ei suuda14. märts 2017, 21:38
täpselt nagu siin elavad venelasedki mitte.
selle asemel,et meie ruumi sulanduda,on nad meie ruumi sees endale ruumi loonud,mida siis haletsejatele,tõbras-poliitikutele ja eestlaste heatahtlikkusele surudes üha laiendada ja suurendada püütakse-kuni eestluse lämbumiseni.
võõrliikide siiapressimise mõte polegi meisse sulandumine.mõte on sellest riigist näo ja iseloomuta ühepajatoit teha.venekeelne-meelne multietniline moslemiriik.
suuda ja suuda15. märts 2017, 12:22
Mis sellel venelasel viga peaks olema.Ei ütleks ,et eestlased kõik nüüd normaalsed on.Haledad lambukesed,kes määgivad salaja siin.
Paul Jurmale14. märts 2017, 21:21
Lõpetage ükskord ometi see "mängimine tulega" enne kui lõplikult hilja ei ole!
Meie väikesele Eestile pole sellist "rämpsu"vaja!
Nendel põgenikel on hoopis teine elustandard,hoopis teised tavad,elulaad,usk ja arusaamad elust ja nad ei sulandu iialgi meie kultuuriga ja ka eestlased ei kohane nendega.
Kas meie lugupeetud poliitikutele alles siis hakkab mõistus pähe tulema kui terrorism hakkab Eestis vohama?
lilli14. märts 2017, 21:19
kui nad ei suuda kohanduda, siis kohandavad meie kultuuriruumi o m a kultuuriruumiks.
naine14. märts 2017, 21:17
kõikide majade elanikud, eriti gaasipliitidega majades, kus mõni sallijate lemmik pesitseb, oh ohus, sest iial ei tea, millal tuli lahti läheb
mugandume nende järgi?14. märts 2017, 21:56
Ja tööle tuleb minna mitmekesi,muidu ootab vägistaja sind ees nagu seda naist (youtube):
"Citymarketin mamu raiskaaja, vihervasemmiston unelma"
Indrek215. märts 2017, 11:37
Gaasipliitidega majas on neid just hea pidada, söödad unerohu sisse ja kui ilusti tudub siis keerad gaasikraani lahti... ja suikuvadki igavesele unele :)
usun Kallesse14. märts 2017, 21:06
"võimalik, et nad ei suudagi meie kultuuriruumi kohaneda" Nii karmi väljaütlemist ei julgeks enamus eestlsi välja öelda, aga Kalle ei karda ja põrutab tõele kohe sepahaamriga .
21:06,-LE15. märts 2017, 11:29
Pehme väljend "võimalik".Mina arvan,et KINDLASTI.
..14. märts 2017, 21:00
S.15. märts 2017, 12:47
Üks parimaid saateid, mida ma olen viimaste aastate jooksul näinud!! Nii harva, kui julgetakse rääkida asjadest nii nagu nad on. Aitäh lingi eest.
Fundamentaalne tõde14. märts 2017, 20:57
Igasugune hüvede soosiv poliitika tuleb ära nullida. Kui ei meeldi, siis ei meeldi ja aidaa.
Raivo14. märts 2017, 20:39
Vaatasin praegu radarit,isegi politsei ülemal on pea liiva all ja raputab endale suurepäraselt tuhka pähe.
20:39-le14. märts 2017, 21:46
Ja mina jälle leian, et vajalikud intervjuu andjad on ka leitud.Minu tuttav Rootsis räägib hoopis muid jutte...Need võõrpasatskid lausa rüvetavad euroopa kultuuri.Näiteks Soome vastavaid pätte on palju üles tähendatud youtube'is a'la :
"Pakolainen pilkkaa suomalaisia hautoja"
pealtnägija15. märts 2017, 11:47
See, mis praegu euroopas toimub, ongi euroopa kultuur ja ma ei soovi sellises kultuuriruumis elada. Pigem tuleks mõlemad põletajad Eestist välja saata ja õigused Eestisse sisenemiseks ära võtta. Tuleb anda sõnum, et Te ei ole siia oodatud kui normaalset elu elada ei oska. See sõnum hakkab väga kiiresti levima, uskuge mind.
neile14. märts 2017, 20:34
on kohanemine häbiasjaks, juhul kui aru pole saand..
Tähed valepidi,sorry15. märts 2017, 11:32
vIST KÜLL.kUIDAS SIIS MUIDU EMA TAPAB OMA 19-AASTASE JUBA EUROOPAS SÜNDINUD TÜTRE,KUI ON LEIDNUD TOLLE TELEFONIST MINGI NOORMEHE TEL.NUMBRI VÕI SMS-I.
Kas teie suudaksite nende kultuuriruumis kohaneda?14. märts 2017, 20:33
Mingu siis oma rikaste moslemiriikide kultuuriruumi. Moslemid pidid ju nii abivalmis olema, aga millegipärast ükski neist ei aita isegi oma usuvendi.
oli vist Pealtnägijas.15. märts 2017, 11:39
N.n. "meie" suudame.Eks sa vaata eesti naist,kes oma kolme tütrega mingi sõja eest siia tuli---magab põrandal,kalts peas, ja on kõigega rahul,et on selline elu. 18 aastat seal võõrsil elanud...
saudid15. märts 2017, 18:23
väitsid,et põgenike vastuvõtmine on riigile julgeolekuoht.
juba aastaid räägitakse, et14. märts 2017, 20:29
nad ei sulandu ega integreeru. Hea seegi, et see nüüd ära trükitud on kuigi Muuli oli ise mõni aeg tagasi veel uhke selle multikulti hulluse üle.
!!!15. märts 2017, 12:18
juhuu,valige mind,muulit!
Multi muul15. märts 2017, 14:32
Kes ees see mees. Enne valimisi ärkavad paljud soojadel kohtadel istujad, aga rahvas, ra ibe, on juba nii virge, et jagab petukauba ära.
Seekord teeme nii, et enne veate selle rämpsu siit välja ja siis hääletame.
muff14. märts 2017, 20:29
.Sinu kommentaar ei vasta meie reeglistikule, palun muuda kommentaari!
Teeline14. märts 2017, 19:58
Mis neil ikka kohaneda. Seni kuni siin elavad, peavad tööd tegema ja kui sõda Süürias läbi saab, siis vutt-vutt koju tagasi. pole neil midagi vaja siia lebotama jääda.
kui see vaid nii oleks, siis 14. märts 2017, 20:31
hakkaksin juba isegi neid veidi rohkem sallima. Aga nad on tulnud siia toetuste peale elama ja tagasi ei plaani minna. Mingu kohe, sõda on läbi, miks nad juba ei lähe, miks neid aina juurde tuleb???
Q14. märts 2017, 20:37
Sõda on seal juba läbi,nad võivad minna oma maad üles ehitama.
no mida14. märts 2017, 20:40
pole vaja unistada, soome tulid somaalid 30 a tagasi, sõda ammu läbi, aga nemad ainult paljunevad ja nõuavad, mõni üksik teeb tööd üldse. rõ ve dad ju nn id.
Ok14. märts 2017, 21:31
Meil sama asi venelastega ei kohane raisad neegrid ja araablased veel vähem!
no mida / 20:40, 14. märts 2017-le14. märts 2017, 21:48
Just,Mäletan,kui somaali noorsand hirnus bussis näkku soome vanamemmele,kes oleks istet tahtnud.Nägu peas selline, et "katsu sa vaid mind kergitada,oled rassist ja saad oma koosa"...