Foto: Tiina Kõrtsini
Galeriid
11. märts 2017, 20:36

GALERII | Rock Cafes valitakse täna Eesti parimat firmabändi!

Täna toimub Tallinnas Rock Cafes kauaoodatud parima firmabändi konkursi finaal. Eri ettevõtete kollektiividel on aega 15 minutit publiku ning žürii südamete võitmiseks.

Firmabändi finaalile eelnesid kaks eelvooru, kus kokku osales 11 bändi. Neist valiti välja kuus paremat – Bigbank, Astangu Kutserehabilitatsioonikeskus, Starman, ABC Grupp,  Playtech Estonia-Max123 ja Gustav Adolfi Gümnaasium –, kes täna endi seast parima selgitavad. Kollektiivid saavad laval olla 15 minutit, mille jooksul tuleb anda endast parim. 

Firmabändi konkurss on andnud tuule tiibadesse nii mõnelegi artistile. Näiteks osales Tallinna Euroopa Kooli kollektiivis bändi AB/CD solist Ian Karell, kes tänavu juba "Eesti laulu" eelvoorude lava vallutas. Samuti andis välja singli eelmise aasta võitja – bänd Bläh Astangu Kutserehabilitatsioonikeskusest.

Õhtut juhib saatejuht ning ansambli Köömes solist Aleksander Ots, zürii töö eest vastutab taaskord Erik Sakkov. Lisaks on veel žüriis Ingrid Veidenberg, Emil Rutiku, Andri Maimets ja Monika Tamla. Õhtu peaesineja on Elephants from Neptune.