"Prooviabielu" osaline Kalvi-KalleFoto: TV3
Tele
10. märts 2017, 09:35

Kalvi-Kalle fännid on algatanud trahvi maksmiseks korjanduse!

Omad vitsad peksavad! Kalvi-Kalle saabki "Prooviabielu" saladuste reetmise eest trahvi! (297)

Paar päeva tagasi paljastas “Prooviabielust” tuntud Kalvi-Kalle saate kohta, et saate osalistele öeldi ette, mida nad peavad tegema ning kogu nähtu on näitemäng. Telekanal karistab teda nüüd kopsaka trahviga.

Kalvi-Kalle paljastas Snapchatis, et teleekraanil nähtu ei vasta reaalsusega ning tema ning Helen käitusid saates nii nagu neile ette öeldi.

Mees ütles Snapchatis, et ta on teadlik, et neid ähvardatakse saate telgitaguste avaldamise eest 3000-eurose trahviga. “Aga ma olen otsustanud, et võtan selle lollaka trahvi vastu,” ütles Kalvi-Kalle.

Nüüd ongi tagajärg käes, kuna TV3 nõuab antud trahvisumma paarikeselt sisse.

“Osaleja on rikkunud konfidentsiaalsuse lepingut, mis on nende poolt allkirjastatud. Lepingu sisu, samuti selle rikkumise eest määratud trahvi määr on konfidentsiaalne info. Sellest tulenevalt on otsustanud saate tootja "Prooviabielu" lepingut rikkunud osalejalt nõuda sisse lepingus nimetatud trahvisumma, kuna telekanalile on põhjustatud majanduslikku kahju,” kommenteeris olukorda TV3 avalike suhete juht Kertu Jukkum.

Kalvi-Kalle sõnul on saade täielik kokkumäng ning stseenid, mis vaataja jaoks absurdselt naljakad tunduvad, on produtsentide poolt ette öeldud. “"Raimo Kummer, kes oli selle asja taga, kogu aeg käsutas kõiki. Me Heleniga otsustasime, et me siin snäpis räägime kõik ära siin selle saate kohta mis tegelikult toimub," ütles Kalvi-Kalle.

"Enamjaolt on see saade täielik kokkumäng, ega me tegelikult nii ei ole nagu seal saates paistab. Nagu see viienda käiguga drift, tegelikult ma võtan ainult seda kurvi viienda käiguga läbi, mitte ei tee tervet teed viiendaga!" selgitas Kalvi-Kalle.

Lahked Eesti inimesed ja arvatavasti ka "Prooviabielu" fännid on noorpaari trahvi maksmise kergendamiseks loonud isegi annetuse!

"Teadupärast peab Kalvi-Kalle maksma TV3'le 3000 eurot trahvi lepingu rikkumise eest. Aitame Kallel selle raha kokku saada," seisab annetuse leheküljel.

Praeguseks on annetusraha kogunenud juba 43 eurot.