Foto: TV3
Tele
8. märts 2017, 21:31

“Prooviabielu”: Starteri pudelist linnumaja ning viin Borjomiga (38)

Tänane prooviabielu oli lausa pöördeline - läksid vanad mehed, tulid uued mehed ning maha peeti ka korralik pidu.

Tänases saates panid nutikad neiud proovile ka abielu esimeste vahetusmeeste ehitusoskused. Nii geniaalset leiutist, nagu Starteri pudeli katusega linnumaja pole juba ammu nähtud. Katuseaknaga linnumaja, kust tuleb sooja ja valgust ning kassid libisevad samuti maha - kas tegu võiks olla uue Eesti Nokiaga?

Foto: TV3

Heleni ja Kalvi-Kalle vahel oli tekkinud nii suured tunded, et isegi Kalvi-Kalle arvas, et need on suuremad kui vaja. Helen viis noortaluniku ka klubisse, kus mees ainult “ma tahan koju” oskas öelda.

 Foto: TV3

Kuid sellele eelnes kohtumine Heleni õega, kellega enne pidu korralikult nosud täis tõmmati. Olete kuulnud viinakoksist Borjomiga? Tegu on täiesti geniaalse joogiga, mis ravib pohmakat samal ajal kui seda juua. Võtke õppust!

Vaese armsa Žiga õnneks sai teleprojekt tema jaoks lõpuks läbi ning noormees sai rattaga jamast ruttu minema kimada.

Foto: TV3

Liisa pani viimastel öödel kõik mängu, jootis enda ja sloveenlase korralikult täis ning pani käiku kõik võlud. Tantsuplatsil ei olnud käed teki peal, vaid noormehe küljes, kel ilmselgelt ebamugav oli ning kes “romantilise tantsu” ajal tualetti põgenes.

Foto: TV3

Kas isepäine välismaalane sai ka lõpuks taltsutatud? Miks ei olnud Žigal esimest korda saate jooksul särki seljas? Jätke enda mõtted kommentaaridesse!

Tänases saates jätsime hüvasti Kalvi-Kalle ja Žigaga ning saime tuttavaks neidude uute kavaleridega. Heleni korterisse kolis sisse juba järgmine maapoiss, Pertti. Mis mehega tegu, on veel vara öelda, kuid iseloomu paistab tal rohkem olevat kui Kalvi-Kallel. Liisa kaaslaseks sai kokaõpilane ja turvamees Sten. Kas tema suudab Liisa Žigat unustama panna ja kas mees, erinevalt sloveenlasest, saab enne nädalalõppu ka vallutatud?

Kuidas meeldis tänane saade sulle? Anna kommentaarides teada!

LISAKÜSIMUS:

Naised - kas teie mehed saaksid sellise geniaalse linnumaja ehitamisega hakkama? 

Mehed - millise linnumaja ehitaksid sina oma kallimale?