Video: Geidi Raud
Saund
6. märts 2017, 17:06

ÕHTULEHE VIDEO | Kaks Kuldset Plaati pälvinud Patune Pool: kohtusime pulmas ja otsustasime, et teeme bändi! (5)

Kuldse plaadi jagamisel pälvis kaks auhinda – aasta uustulnuk ja aasta ansambel – bänd nimega Patune Pool, mille moodustavad Sünne Valtri ja Edvin Petrov. Nad mõlemad kinnitavad, et emotsioon on kahe auhinna saamise järel laes.

„Meil oli omavahel arutelu, et peame vähemalt kaks auhinda saama, sest me ei suudaks ainult üht omavahel kuidagi ära jagada,“ sõnab Edvin ja Sünne lisab: „Ei suudaks otsustada, kelle seinale see läheb. Me ei ela ju koos. Õnneks saime kaks ja bänd jätkab tegevust,“ viskab Sünne nalja, et ainult ühe plaadi korral oleks laiali mindud. „Kaks auhinda oli väga ootamatu,“ kinnitab Edvin.

Keilast pärit Sünne ja Türi mees Edvin said aastaid tagasi kokku ühes pulmas. „Tema laulis, mina tegin diskot ja otsustasime, et teeme bändi,“ meenutab Edvin. „Ma lubasin Sünnele helistada, aga ei teinud seda ja ta helistas lõpuks ise.“ See juhtus kolm ja pool aastat tagasi. 

Auhindu välja kuulutanud Kairit Tuhkanen ütles, et bändi lood kuuluvad iga enesest lugu pidava kõrtsi playlisti. Sünne ütleb, et põhilugusid on neil kolm. „Vana hea „Dolce Gabbana“, mis mängib vist igal peol mitmeid kordi. Teine on „Sul vastan jaa“ ja ka „Tõmban su hoovi“. Need on kolm kuldset lugu, mis YouTube’s saanud kõik üle miljoni vaatamise. „Dolce Gabanal“ on varsti juba kolm miljonit vaatamist.“

Vaata videost, mida Sünne ja Edvin Õhtulehele veel rääkisid.