Mart MüüriseppFoto: Stanislav Moshkov
Üritused
6. märts 2017, 15:46

Marus Mart Müürisepp Koidu ja Laura eurolaulust: "Sellist p*ska ikka annab kuulata?" (496)

"F***k this sh**t!! Kustutasin Koidu oma sõbrakast. Sellist p*ska ikka annab kuulata?" ei suuda näitleja Mart Müürisepp tagasi hoida oma pahameelt "Eesti Laulu" võiduloo "Verona" kohta.

“Mul oli samasugune tunne nagu siis, kui Trump sai presidendiks. Olin kurb, tõesti olin kurb,” ütleb Müürisepp Õhtulehele. Näitleja sõnul ei andnud Koidu ja Laura võit isegi tööajal rahu. “Ma pole varem nii kirglikult kaasa elanud. Esietendus jäi täiesti tahaplaanile selle emotsiooni pärast,” räägib ta.

Näitleja on ka varem võidulaulu kritiseerinud. “Juba enne ütlesin, et ma söön oma mütsi ära, ma panen midagi põlema, kui see lugu võidab,” ütleb näitleja. “Ja näed, mis juhtus.”

Seekord lootis ta võitu Kerlile, kelle poolt ka mitmeid kordi hääletas, aga kes võitu ei saanud. “Ja siis saadetakse selline P*SK!” pole Müürisepp võidulooga rahul.

Näitleja sõnul oleks võinud Eurovisionile Eestit esindama minna ükskõik missugune teine laul. “Ma oleks kahe käega poolt olnud,” ütleb ta. Müürisepp räägib kuidas pahatihti juhtub nii, et kõige parem lugu jääb teiseks. “Ma mõtlesin, et nüüd ma hakkan hääletama. Ma ei lase neil seekord pekki keerata seda üritust,” sõnab ta.

NUKU teatri näitleja oli sarnaselt paljude teiste eestlastega kimbatuses "Eesti Laulu" hääletusvooru ajal umbe läinud liinidega. “Nüüd otsustasin pool oma telo arvest Kerlisse investeerida, aga kuni kümme mintsa ei saanud Kerli eest hääletada, sest liinid olid pekkis??! Krt mai või,” kirjutab näitleja Facebookis.

Müürisepp räägib, et Koidu ja Laura võit tuli tema arvates suuresti tänu tugevatele konkurentidele. Nii Kerli kui Rasmus Rändvee lood olid väga head ja nende vahel läks palju hääli jagamisele. “Ja siis tulid Koit ja Laura nagu vasaksirgega!” ütleb Müürisepp.