Hüpnotisöör MarissaFoto: TV3
Tele
6. märts 2017, 12:39

LUGEJAD "HÜPNOTISÖÖRIST": hüpnoos mõjuski, valu kadus ja käed ei tulnud lahti! (34)

TV3 eetrisse jõudis eile uus hüpnoosisaade, mis väidetavalt mõjus lisaks katsealustele ka neile, kes istusid teisel pool teleekraani.

"Uskuge või mitte, aga mulle mõjus, tee mis tahad, käed lahti ei tulnud, kui alles pärast hüpnoosi," kirjutab üks lugeja Facebookis.

Mitu lugejat kinnitab, et neil kadus pärast saadet jala-, põlve- või peavalu. "Ma mõtlesin kogu aeg, et kaoks valud ära ja saaks magada, ja läkski paremaks, nii et toimib, kuna pärast oli hea olla," lisab Eva.

Mitu lugejat arutlevad, kas teleris hüpnoosi näitamine on ikka seaduslik. "See pole ohutu, inimesega manipuleerimine ei ole mäng. Poes tehtud katse noormeestega oli nõme, poistel oli õigus, kui üks neist ütles, et kaebame teid kohtusse."

"Endale üllatuseks hüpnoos toimis. Päris uskumatu. Eks ma olen muidu ka üsna kergesti mõjutatav, aga vot hüpnoosi ma ei uskunud," imestab üks lugeja.

"Viimase katse puhul mina käsi lahti ei saanud − täiesti ulme. Saad aru, aga käsi lihtsalt lahti ei saa ja kõik. Ajas isegi naerma − tunne oli taoline, nagu vahel ärgates, kui oled käe ära maganud ... käsi on, aga liigutada ei saa," ütleb viies.