TAAS EUROVISIONILE! Nii Koit kui ka Laura on juba korra Eurovisionil käinud. 1998. aastal laulis Koit end Birminghamis palaga «Mere lapsed» 12. kohale. Laura esitas 2005. aastal koos tüdrukutebändiga Suntribe Eurovisioni poolfinaalis laulu «Let’s Get Loud», mis finaali edasi ei pääsenud. Toona toimus Eurovision Kiievis – just nagu toimub ka tänavu. Foto: Alar Truu
Inimesed
6. märts 2017, 04:00

KOIT TOOME: ""Eesti laulu" võit on šokk, see tuli nagu maksahaak!" (4)

Laura Põldvere ja Koit Toome sõidavad looga "Verona" Ukrainasse Eurovisioni lauluvõistlusele.

Laura Põldvere ja Koit Toome sõidavad looga "Verona" Ukrainasse Eurovisioni lauluvõistlusele.

"Me ei arvanud, et võit on võimalik, eriti pärast žüriihääletust. Jäime seal keskele ja mõtlesime, et on väga hästi, kui superfinaali pääseme. Võit on šokk, see tuli nagu maksahaak," kirjeldab üks tänavuse "Eesti laulu" võitjaid, Koit Toome, oma tundeid.

Koit (38) ja Laura Põldvere (28) panid laupäeva õhtul Saku suurhallis peetud "Eesti laulu" finaali kinni armastuslooga "Verona". Duett ei suutnud isegi tunnike pärast võitu oma õnne veel uskuda. "Ma arvan, et mul on väike palavik, sest ma pole 20 aastat sellist närvipinget tundnud," räägib Koit ja ütleb, et nad olid tegelikult viimse hetkeni kindlad, et võistlus lõpeb kuidagi teisiti.

Edasi lugemiseks: