Inimesed

Elu pärast saadet: Heidi Hanso kirjutab taluelust ning vajadusel aitab kitsegi kaevust välja (78)

LISA KOMMENTAAR

Kuid kadedad,mis aga iial näevad,kõik maha laitvad põhjani.......6. märts 2017, 16:03
Minu telekal on 120 kanalit ja mõnda ma pole iial vaadanud,kellele ei meeldi, vajutagu pulti ja kui tal nii palju kanaleid pole,telligu juurde.Kui 2 euro eest mingi väärtkanali tellid,saad 20 satelliiti tasuta kohe juurde. Pajuväraval elab tore pere ja saated ka toredad,samuti nagu Tuuli Austraalia saates ja eelnevas Siberis .Katsu Austraalia kuummuses higistamata olla. Ära vahi,kui ei taha,aga halvustada ka ei maksa,kes Sa ise oled,üks vapper vinguja,aga selle eest auraha ei saa ja pole selles peres mingit mustust.Kausist koogitaigna limpsimine käib lapse lõbu juurde ja pole siin midagi fuhvitada. mis sa Ameerikasse ei kirjuta ja ei protesteeri,sest KIIRABIHAIGLA olematus steriilsuses sureksid kõik patsiendid,arstid tagatippu.TORE SAADE OLI ja kui natuke kogute,TEHKE JÄLLE. ja suguselts ka tore,et aitab
Õudus6. märts 2017, 10:10
See on õudus kuubis, kui räpaselt inimene elab. Lastele ei õpetata mingisugust viisakust. Pannkoogi tainast süüakse lusikaga kausist, siis osa tilgub suust kaussi tagasi jne. ÖÖK... Heidi ja ta õde hüppavad voodis nagu segased. Jalas needsamad sokid, millega paterdataks toas. Ei kujuta ett, et panen pea padjale, kus on räpaste sokkidega tambitud. Rääkige mida tahate, see saad näitab seda, kuidas elada ei tohiks...
Uunu6. märts 2017, 01:46
Lumpeni meelelahutus, kus Üks ennastimetlev, vahutav lihtsameelne liigutaks justkui mägesid. Üks normaalinimene ei eksponeeri end kogu ilma ees. Oleks justkui piinlik või mis? Pidurid ei pea?
kas said kôik öeldud, sa oojaa?5. märts 2017, 21:37
Tegele enda eluga. Mis sa topid oma pika nina teiste ellu, et neid halvustada ja maha teha? Ära vaata seda saadet ja punkt. Aga ôel ja kade oled, ei muud. Hobitalu vôi mitte, aga see talu on kahe väikese lapse ja Heidi ning loomade kodu. Mida sa teiste rahakotti piilud, va vingats! Tee oma saade, vaatame, kuidas elad ja mida tarka enda elukesega pajatad Heidi siin minu eest enda kaitseks ei räägi. Olen Tallinna inimene, kahjuks ei tunnegi ma Heidit. Küll aga läheksin talle isegi appi, sest maatöö on mulle alati meeldinud ja tööd ma ei karda. Jäta see noor hakkaja pere rahule. Veelkord - Heidi on tubli ja saade oli väga tore. Lihtne ja päris maaelu. Häbi on môelda millised jubedad inimesed siin sôna vôtavad, kadedusest rohelised. Tervitused Saaremaale!
See on hobitalu.5. märts 2017, 16:01
see pole tootmine , õiged maakad töötavad Norras ja vahest tulevad siia , et kõpitseda oma uberiku.
Õelutsejatele5. märts 2017, 14:26
Eks katsuge ise maal väikeste lastega ja suure loomakarjaga ideaalset puhtust taga ajada !
Linnas parketi peal hea õpetada.
Ja kui see saade on tasuv projekt ,siis on ju hästi. Mis need reisisaated ja igasugused trilla-trulla-lulla karglemisedki muud on kui tasuvad projektid.
Heidi on tubli naine,et julgeb lakitud-mukitud linnavurledelegi tõelist maaelu näidata.
5. märts 2017, 15:01
Maaelu ei tähenda seda , et loomad pläterdavad edasi-tagasi toa-õue vahet. Korraarmastuse piir ei jookse linna ja maa vahelt vaid ikka inimesipidi, sõltumata sellest, kas neil loomi ja lapsi on või ei ole.
teve5. märts 2017, 13:13
see lugu on enda ja laste müümine raha eest.aeg oleks mõelda.
lisaks5. märts 2017, 12:24
"Õhtulehe" artiklile kirjutatakse pikalt selle pere tegemistest ka märtsikuu ajakirjas "Pere ja Kodu". Head lugemist!
sulle,, oojaa5. märts 2017, 11:41
Minu pöördumine ei olnud môeldud sulle, seega mônita palju tahad - mulle see korda ei lähe. Olen sinutaolisi palju näinud ja kohanud. Sulle ei kirjutaks ma iial, sest sa ei vääri seda. Mis mure sul nende jôuluvanadega on? See, et sul jôuluvanad ei käi, näitab, milline inimene sa oled. Mina tean, et Heidi oskab hinnata inimlikku soojust, sest Heidi on tore ja südamega inimene. Sina oled lihtsalt vingats ja pahatahtlik mölalôug.
5. märts 2017, 14:55
ehk tõmbad tagasi, ha nso?
5. märts 2017, 16:55
6. märts 2017, 09:22
sil dis tamise tase, ha nso!
xs5. märts 2017, 09:40
Olen kunagi elanud sama elu mida Heidi- üksi kahe lapsega talu üritanud pidada. Logu maja remontida, tööl käia, loomade eest hoolitseda ja lisaks siis metsatööd ning köögiviljakasvatus. ja tunnistan ausalt, et ma ei tulnud toime. Minu ehitusoskused olid alla igasugust arvestust, loomad/linnud jäid haigeks ning paljud surid ja siis loobusin. Süda tilgub verd siiani, Heidi saadet osaliselt jälgisin. Mina kiidan teda, ta on väga tubli. Ja lastel on selles peres tore kasvada.
Ole realist!5. märts 2017, 11:13
See lavastus on ikka tänu sugulastele väga hästi rahastatud. Tüdruk on pisut totuke ja sellise saatega saab ta väga hea sissetuleku, lisaks kaetakse muud kulutused.
Muidu ta hakkama ei saaks. Isegi staatus "üksikema" kuulub saate juurde, mitte reaalsesse olukorda.
hingelt elu lôpuni maakas5. märts 2017, 00:07
Hea Heidi ja lapsed! Mul ei ole facebooki, kirjutanuks muidu teile otse. Aga praegu tunnen, et pean teile ja eelkôige Heidile toetava käe ulatama. Sest te olete tublid, väga tublid! Jälgisin teie vapraid ettevôtmisi ja elasin südamest kaasa. Ärge vôtke hinge neid pahatahtlike inimeste kurje sônu. Selle lühikese ajaga on sellest kodust ju alles kodu saamas. See, et te loomi armastate, on näha ja teeb südame soojaks. Imetlen teie perekonda, kes teid toetavad ja kokku hoiavad. Sellest kodust saab väga tugev ja ilus kodu. Heidi, sa tead, mida teed ja oled arukas ning kannatlik. Kôike ei peagi saama päevapealt! Minu lapsepôlvekodu maal on küll uhkeks ja ilusaks ehitatud, aga seal ei käi need, kes seal kasvasid ja sinu saadet vaadates sain ma olla vôôras kodus külaline, aga ... oma inimene. Aitäh sulle selle ilusa meenutuse eest. Hoia oma ema-isa, ôdesid ja vendi. Ja te saategi hakkama! Bibile tahaksin eraldi tervituse edastada, selline suur inimesesôber nagu ta on! Olge tublid ja terved, kasvage hoolega. Hoidke seda ilusat kodu, see ei ole räpane ja keegi seda kodu halvustada ei tohiks. Selles kodus on palju ilusaid ja häid hingi. Ootan huviga teie tegemistest uut järge! Täiskasvanud tütre ja kahe kiisu omanik Tallinnast, kes ongi hingelt maakas.
Oojaa..5. märts 2017, 01:21
Kui naiivne võib üks inimene olla...
Jõuluvanale ka ikka kirjutad?
Olge rahulikud!4. märts 2017, 20:13
No mis te sõimate ema ja lapsi.Toredad inimesed .Tubli saare naine ja tõesti vahvad lapsed.Kas siis igas asjas peab halba nägema.Ainult ,et kus abikaasa ja laste isa siis on?Mõnes mõttes kurb muidugi,kui on järjekordne poolik pere.Aga palju neid terveid enam Eestis on.Õnne ja jõudu teile,vahva eesti pere!
5. märts 2017, 00:25
Ta on maininud mitu korda, et laste isa elab lähedal ja aitab neid samuti. Arvan, et mees ei soovi avalikustamist, kuigi teda on näha olnud ja leiab teda jutuubis laulmas.
5. märts 2017, 09:20
mis ta siis etendab seal vaest "tublit" üksikema, kes visalt ja püüdlikult kodu rajab kitsates oliudes oma väikestele lastele. ja kõik las imetlevad ning aitavad seda kahjumis hobimajandust ja mänge.
sotsidele sobib4. märts 2017, 14:16
.4. märts 2017, 13:46
Mulle juba ammu ei meeldi lastega spekuleerimine.
Kõik need reklaamid, "meie aasta siin ja seal", "Kodutunne" ,nüüd siis see "vapper" lastega (mõtetu) sebija.
Lastega manipuleerides saadakse nii sponsor-rahasid kui ka kaastunnet.
Ebaaus värk.
tahaks näha ka 4. märts 2017, 13:08
niisugust saadet, kuidas üksikema ostab loomad, ehitab, tellib koppasid-kraanasid, laseb kanalisatsioonid jne. teha ilma kellegi abi ja rahadeta, siis oleks, kust eeskuju võtta.
hehh4. märts 2017, 21:58
Talle tuleks ju kohe sponsorid kohale kes oma tooteid näidata tahaks.
inimesed4. märts 2017, 12:40
rahunege maha,see on üks tõeline maaelu saade.kui te oma lastele ei saa näidata maaelu,siis vähemalt siin lapsed näevad.teie,puhtusejüngrid,ärge minge kunagi maale,seal ongi pori ja loomad ja raske töö.isegi maahommikus näidatakse juba järje pele jõudnud taluelu.kõik ei ole veel nii kaugele jõudnud.see on ka ju väga tore,et pere on nii kokkuhoidev ,sõbralik ja abivalmis.nii peabki olema.tore ja õpetlik saade.
unustaja4. märts 2017, 13:45
mis mõttes tõeline maaelu? Meie pere elab sealt Pajuväravalt vast kahe kilomeetri kaugusel, aga meie ei lase lindudel magamistuppa s*ttuda ja lapsel lähevad lasteaeda puhaste riietega. Kaamera ees oskab igaüks näidelda, aga päriselus hoitakse millegipärast sellest "nii toredast ja tublist perekonnast" ohutusse kaugusesse...
4. märts 2017, 16:25
tõeline maaelu ka majandab end ära. aga see on siin majanduslikus mõttes kulukas hobi.
georgi lint4. märts 2017, 11:12
kinnimaksab vend hannes ja türklasest õde!
maksab, kes maksab4. märts 2017, 13:23
Mis see sinu mure on? Tore, kui pere omavahel hästi läbi saab.
4. märts 2017, 13:40
no kinni maksame kõik, kes me nende sponsorfirmade teenuseid kasutame või kaupa ostame.
linnakast maakaks4. märts 2017, 10:37
Nii eluterve ja tore pere. Täpselt nii palju, kui inimesel elamiseks on vaja, on ju olemas. Tegutsevatel inimestel ja loovatel lastel ei ole aega ega vajadust päevad läbi asju ritta laduda. Kellel muuks fantaasiat ja jõudu ei jätku- tehku siis seda enda rõõmuks. Soojad ja avatud suhted ning soe ja avatud kodu- imeilus. Ja kellel vinguviiulid tööle hakkavad, siis õppige väikeselt tüdrukult Umalt- SELLINE ON MAA ELU. Olen ka ligi 10 aastat Tallinna kesklinnas elanud ning ei vahetaks oma tänast maaelu enam iialgi eelnimatatu vastu. Palun tulge kastist välja, "linnakad"!!!
mina4. märts 2017, 16:19
tõesti väga tore pere ja lapsed on ka super. Kui kellelgi kommijatest pole perega läbisaamine korras, siis õppige nendelt inimestelt. See on normaalne, et pere suhtleb omavahel ja käiakse üksteisel abis.
mari4. märts 2017, 21:30
igaüks kuulub sinna kuhu ta kuuluda tahab. Kas kasti, kappi või kapi taha. Pole olemas linnakaid ja maakaid. On lihtsalt inimesed. Pole head ega halvad, ongi lihtsalt inimesed. Kui keegi tahab ennast näidata, siis on tal lihtsalt tähelepanust ja armastusest puudu, sest kui kõik on hästi ja tasakaalus, siis me seda ei vaja. Neid inimesi me isiklikult ei tunne ja see, mida me telekast näeme koosneb kahest sõnast : tele ja šõu.
4. märts 2017, 10:25
Ekraanilt nähtu on petlik. Tegelikult on see kaval ja kasutoov projekt, reklaam firmadele, millega kaasneb sponsorlus, millele aitab kaasa üksikemaks olemise projekt, mis sest isa on ka olemas.
murueit4. märts 2017, 10:57
Ja mis siis? Sul kohe mure?
4. märts 2017, 10:14
See lõpmatult korduv laterdamine ajab iiveldama. Telekas läks punaseks, ajalehed tagant järele!. Lõpetage ometi selline leierdamine. Keda järgmiseks???
"aga vaat mina"4. märts 2017, 10:58
Lõpeta jah, ei jõua seda lärmi enam ära lugeda,tahaks midagi asjalikku,aga ikka üks ja sama: lõpetage ära,keda see huvitav,kes see on,see on reklaam jne.
vaata4. märts 2017, 10:05
Ei ole selles talus mingit majandamist. Talu ka pole, on ostetud majake ja üks suur ego proovib sellest endale raami ümber teha. Olen ise ka linnast maale läinud inimene ja seal oma lapsed üles kasvatanud, kuid talu pidamine on ühistöö, koos mehega. Kõik sai tasahilju üles ehitatud-kasvatatud. Kana ja kalkunitibud, lambad, sead ja pullid. Lõpuks isegi lehm. Kui sul on loomad, siis sina vastutad nende eest. Kanadele tehakse oma ruum, kus viisakalt muneda, mitte et jäätanud mune mööda pööningut taga ajada. Õuepeale peaks ikka korras olema, mitte rämpsune ja kütte saaks koos laste ja käruga isegi naisinimene tasapisi kuuri poole tuua. Seal on aga pakasuuha, tullakse, keegi?, tehakse, jälle keegi ja ainult reklaami eesmärgil.
to vaata4. märts 2017, 16:24
anna aega! Ega teil ka kohe nädala pärast kõik korras olnud. Aastatega ja koos abikaasaga, kuid Pajuväraval teeb Heidi põhimõtteliselt üksinda koos lastega. Mis lärmad!
vaatajal on suur ego- mina, mina4. märts 2017, 21:42
No teeme siis Sinust saate, vaatame kas on kõik nii OK
4. märts 2017, 09:50
Kui lapsed lasteaias kuulevad et teised lapsed ütlevad ema ja isa,kas siis Heidi lapsed ei küsi endalt et miks kõik ütlevad ema ja nemad ütlevad Heidi,kas Heidi tõesti lausa keelab neil ema öelda jne?Mis toimub?
Lapsed juba suured4. märts 2017, 10:19
Pole kellegi asi kobiseda, kuidas lapsed vanemaid kutsuvad. Minu nüüdseks juba kaks täiskasvanud poega kutsusid meid ka nimepidi, tahtsime küll, et ikka emme ja issi, aga jõuga pole mõtet lapsi murda! JA MITTE MIDAGI HULLU EI JUHTUNUD. Nüüd kutsuvad meid küll empsiks ja papsiks. Nii, et tädikesed, jätke see teema rahule. HEIDILE - väga kihvt saade, ootan järge kohe väga suure huviga. Seniks jõudu, jaksu ja õnnestumisi teie perele!
sinu lapsed on ju täiskasvanud4. märts 2017, 10:43
Üks räägib aiast,teine torkab aiaaugust.
4. märts 2017, 17:51
No saa ei saa ju sellestki aru, mis kirjutatud.
just4. märts 2017, 09:44
Palun ärge õelutsege,parem tehke järgi!
4. märts 2017, 10:39
tõesti , see on tasuv projekt, tehke järele!
teeme, teeme4. märts 2017, 10:44
Andke vallavanem isaks/vanaisaks, vend ministriks, õeke sallijaks Brüsselis/Strasbourgh-is, avage rahakraanid ja me teeme veel parema teatri ;)
murueit4. märts 2017, 10:59
Oh sa vaene uss, pead sellisele asjale fokusseeruma! Raske elu sul.Äkki vajad psühholoogi, et üle olla?
ehhhh4. märts 2017, 11:20
aga nii ju ongi, teeme, teeme
maamiis4. märts 2017, 11:57
aga kas keegi on keelanud su isal aktiivne olla ja vallavanemaks saada ja kasvatada üles töised ja aktiivsed lapsed kes hiljem üksteist toetavad?
Moraal keelab4. märts 2017, 12:13
Mu isa on ammu surnud ja endise riigiametnikuna ma ei soovi mitte mingil juhul "saada" vallavanemaks. Vallavanemateks "saavad" ärikate poolt määratud alandlikud käsutäitjad, kes siis oma alandatu staatust tavakodanike peal välja elavad.
Või siis karjerist/psühhopaadid.
Aktiivsusest niipalju, et see "aktiivne, sõbralik pere" on tasustatud näitemängus. Terve suguselts elab neil näitemängust.
4. märts 2017, 16:29
kas oled siis pärit närvilisest perest? Miks muidu närvid vastu ei pea, kui keegi püüab ja saab hakkama. Proovi ja rahune maha!
Moraal4. märts 2017, 17:51
keelab- kas sa ei saa aru, / Sulle võõras mõiste- mõistan.
kahju4. märts 2017, 09:39
et saade otsa lõppes.Oli tore ja stressivaba vaatamine.
Jõudu edaspidiseks Pjuväravakatele
daun5. märts 2017, 16:40
kas mingi saade olli , kas tapeti sika ka.
Edu, aga4. märts 2017, 09:38
Läägeks läks see saade. Väga läägeks.
6. märts 2017, 14:22
Väga tore saade Pajuvärava talust ja selle elanikest. Mind on jälle ära tüüdanud Tuuli Roosma saated. Arbo kogu aeg räpase välimusega ja vinguv. Kogu aeg üks ving, et tema on stressis. Hea, et telekast halba lõhna ei tunne. Ei vaata enam Austraalia saateid. Lihtsalt ebameeldiv.
väga 4. märts 2017, 09:29
Annika4. märts 2017, 13:49
Osta ise endale maja ja hakka otsast peale ainult palga eest remontima ja siis kire veel et rápane!!!!Rápasust ei ole seal kusagil ,on lihtsalt remont pooleli,vot nii targutaja!
mina4. märts 2017, 15:26
Aga kus see üksikema võttis raha et talu osta huvitav?
Poe taga4. märts 2017, 16:25
käis poe taga seelikut kergitamas
jälle see Hanso4. märts 2017, 09:15
õpeta oma lastele ema olemine selgeks, muidu kasvavad mingi semu Heidiga ja ema polegi.
Tore saade...4. märts 2017, 09:11
..., kuid arusaamatu, miks lapsed ema nimepidi kutsuvad.
Jumal4. märts 2017, 13:28
on sind vaesekest ilma ajudeta jätnud, ju jäid hiljaks, kui jagati :).
6. märts 2017, 14:24
mis selles siis kriminaalset on? Oma asi, mis vingud!
tavaelus4. märts 2017, 09:09
peab kahe lapsega üksikema ilma igasuguse kõrvalise abita hakkama saama ja saavadki. Saade on seetõttu tore, et vaatamata sellele, et abi saadi omastelt kuhjaga, jäi neist ikkagi mulje nagu täitsa tavalistest keskklassi inimestest . Lapsed on ju lapsed ! Toredad, lihtsad, armsad !
keskklassi4. märts 2017, 09:30
inimesed teavad mis on elementaarne puhtus
huvi pärast4. märts 2017, 09:06
ekraanilt nähtu põhjal järeldan selle talu majandamine on täielik miinus , pankrott tulekul . seega tahaks teada kes selle kõik kinni maksab
4. märts 2017, 16:33
mis see sinu asi on, vaata kuidas endaga toime tuled!
4. märts 2017, 17:32
sina, heidi, ka siin.
4. märts 2017, 17:54
Jah, mis sa muud ikka öelda oskad.
4. märts 2017, 17:59
ei, hoopis mina olen.
jepp4. märts 2017, 22:07
Sponsorite peale ehitatud projekt.