Tallinnas Hiltoni hotellis valiti 3. märtsil Miss Reval 2017.Foto: Alar Truu
Eesti uudised
3. märts 2017, 21:45

GALERII | Miss Reval 2017 on 19aastane Karina Prants (45)

Tallinnas valiti täna pealinna kauneim neiu. Miss Reval 2017 kroon pandi pähe 19aastasele Karina Prantsile. Esimeseks printsessiks valiti 18aastane Valeria Zemerkina ja teiseks printsessiks 20aastane Ingrid Usar.
Tallinnas Hiltoni hotellis valiti 3. märtsil Miss Reval 2017. Foto: Alar Truu

Miss Reval 2017 Karina Prants on pärit Võrust ja õpib Maaülikoolis. Ta tegeleb fitnessiga, talle meeldib tantsida ning tema lemmiktoit on mango. Žüriiliikmele Sten-Erik Undile ütles Karina, et kui temast tehakse Õhtulehe esikaanelugu, siis sooviks ta pealkirjaks: "Ava ennast maailmale ja ole rõõmsam"! Neiu arvab, et meie inimesed on liialt mornid ja tõsised. Küsitlustevoorus arvas Karina ka, et Eesti Laulu võidab Kerli.

Esimese printsessi tiitli pälvinud Valeria Zemerkina õpib praegu humanitaargümnaasiumis. Ta soovib saada tulevikus hambaarstiks. Valeria peamine sõnum on, et inimesed õpiksid ja täiendaksid end. Eesti Laulu võistlust neiu kommenteerida ei osanud.

Teine printsess Ingrid Usar on Tartu tüdruk, kuid praegu õpib ta Tallinnas sisekaitseakadeemias. 

Miss Reval 2017 žüriisse kuulusid tänavune Miss Helsingi Sephora Ikalaba, Miss Estonia 1989 Cathy Tullkvist, ajakirjanik Andres Raid, laulja-näitleja Kristjan Kasearu, kulturist Ott Kiivikas, moekunstnik Gerli A. Chantelle ja Õhtulehe veebiturundusjuht Sten-Erik Unt.

Võistluse finaalis osales kaheksa neidu: Karina, Valeria, Cassandra, Vladislava, Aleksandra, Ingrid, Tatsiana ja Rebeca.

Tallinnas Hiltoni hotellis valiti 3. märtsil Miss Reval 2017. Foto: Alar Truu