Daniel Levi bändi liikmedVideo: Jörgen Norkroos
Üritused
3. märts 2017, 16:18

ÕHTULEHE VIDEO | Daniel Levi armastusloo peategelased: nii armas, et ta vormis meie jaoks midagi nii tähtsat lauluks! (1)

Daniel Levi Viinalassi "Eesti laulu" võistluslugu "All I need" räägib teatavasti tema venna Joshi ja tolle sõbratari Aneti suhtest. Kuidas noored ise Danieli laulu, milles nad ise taustagi laulavad, suhtuvad?

"Minu jaoks on kõige lahedam see, et ma usun Danieli oskustesse. See on hästi armas, et ta võttis midagi meie jaoks nii tähtsat ning vormis selle armsaks looks. Väga meeldib mulle ka see, et Ago (Teppand-toim.), kellega ta seda koos tegi, on minu lemmikprodutsent. On hullumeelne, et minu lemmikprodutsent on sellesse loosse nii palju pannud!" sõnab Anett.

Joshi arvates on vend loonud kauni pala. "Tihti, kui võetakse kuskilt mingit šnitti, siis lõpptulemus on veidi lahjem. Aga ma arvan, et selle loo puhul on tunda, et see vastab täielikult tõele ja kirjeldab väga hästi olustikku, milline meie tutvumine oli." 

Millal Daniel noorpaarile teatavaks tegi, et selline laul on sündinud ning sellega "Eesti laulule minnakse"?  "Minule Daniel ei öelnud midagi, mulle ütles Ago," naerab Anett. "Mis nad selle teadmisega ikka teevad. Las jäägu natuke salapära ka," muigab Daniel. 

Anett ja Josh (vasakult neljas ja viies) koos teiste Daniel Levi bändi liikmetega Foto: Stanislav Moshkov

Kõik kolm rõhutavad, et peagi ilmavalgust nägev video annab loole veel erilise südamlikkuse. Tõsi, seal mängivad Aneti ja Joshi osa teised inimesed.  "See on uskumatu, kuidas nad suutsid paari pilgu ja liigutusega kohe nii täppi panna. On küll teine inimene, aga mängib täiesti meid!" arvab Anett.

Millal kirjutavad Josh ja Anett aga laulu Danielist ja tema abikaasast Elerist? "Seda peab veel vaatama," naeravad mõlemad.