Gary Alan Cole Meryl Streepi kätt suudlemas.Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
1. märts 2017, 14:29

Meryl Streepi käemusitaja osutus äsja vanglast vabanenud retsiks

Sotsiaalmeedias Oscari-gala lemmikute hulka tõusnud “Gary Chicagost” osutus endiseks vangiks, kes oli vabanenud vaid kolm päeva enne tseremooniat.

Dolby teatrisse kogunenud piduliste suureks üllatuseks laekus keset otseülekannet saali rühm turiste. Nad olid saabunud Hollywoodi vaatamisväärsusi esitleva Starline Toursi bussiga ning tulid enda teada vaatama Oscari-teemalist näitust.

Suur oli turistide vapustus, kui nad sadasid keset Oscarite galat. Esimeste seas sisse pääsenud Gary Alan Coe nimetas end konferansjee Jimmy Kimmelyle Garyks Chicagost ning tal avanes võimalus anda esireas istunud Nicole Kidmanile ja Meryl Streepile käesuudlus.

Coe pääsemine rambivalgele on omaette Hollywoodi lugu, sest ta oli paar päeva varem vabanenud vanglast, kus ta oli ära istunud 20 aastat. Mitme kuriteo eest süüdi mõistetud mees toonitab, et temast on saanud usklik ning ta on leidnud kindla kallima. “Muutused on võimalikud!” toonitas Coe ajakirjanikele.

Coe pruut oli samuti Oscari-gala üllatuskülaliste seas. Kui Jimmy Kimmel temalt ta lemminäitlejat päris, näitas naine sõrmega Denzel Washingtoni poole. “Oh issand, ma võiksin nüüd surra ja taevasse minna!” muljetas naine hiljem.

Washington tuli paarikese ühisfotole ning kuulutas nad abikaasadeks. Coe kavatseb oma kihlatuga suvel abielluda.