Film
28. veebruar 2017, 11:56

MÄLUMÄNG | Peagi jõuab kinodesse film "T2 Trainspotting"! Vasta küsimustele ja võida kinopiletid!

17. märtsil jõuab kinodesse kultusfilmi "Trainspotting2 kauaoodatud järg "T2 Trainspotting" – valmistume linateose tulekuks ja kontrollime, kui palju tead selle ja eelmise filmi kohta.

ACME Film loosib kõigi mälumängus osalejate ja kontaktide jätnute vahel välja 5x2 kinopiletit. Kampaania kestab kuni 19. märtsini.

----------------------------------------------------------------------------

Kõigepealt oli võimalus… Seejärel reetmine. Möödunud on kakskümmend aastat. Palju on muutunud, kuid samas ka endine.

Mark Renton (Ewan McGregor) naaseb ainsasse paika, mida ta saab koduks kutsuda. Seal aga ootavad teda Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller) ja Begbie (Robert Carlyle).

Ootavad teisedki vanad semud: kurbus, kaotus, rõõm, kättemaks, viha, sõprus, armastus, igatsus, hirm, kahetsus, diamorfiin, enesehävitus ja surmaoht. Need on ta tervituseks järjekorda võtnud ja ootavad, et mäng algaks.

Filmis "T2 Trainspotting" teevad taas koostööd Oscari-võitjast režissöör Danny Boyle ja 1996. aasta esimese filmi osatäitjad. Stsenarist on selgi korral John Hodge, kes on võtnud aluseks Irvine Welshi romaanid "Porno" ja "Trainspotting". Produtsendid on Andrew Macdonald, Boyle, Christian Colson ja Bernie Bellew.

Auhindade võitjaid teavitatakse e-maili teel ühe nädala jooksul.

1. Mitu aastat on kultusfilmi järjeloo tegevuses möödunud?
3. Kes on filmi lavastaja?
5. Millal jõuab "T2 Trainspotting" Eesti kinodesse?

Vastasid 0/0 õigesti