Saund

Bert Pringi häälefoorumil: lauluõpetajad peaks koostööd tegema, mitte solvunult ja teretamata üksteisest mööda kõndima (7)

LISA KOMMENTAAR

mnjahhh1. märts 2017, 07:56
Muidugi on Maiken populaarne ja kõik teda teavad ja tema tööd tunnustavad, seda on kuulsamad lauljad välja öelnud otse autasusid kätte saades. Nii et need õpetajad, kes ei ole tasemel ei saa intriigiga seda mitte juurde. Töga ikka tööga tuleb tunnustus. Miks peab kõiki teretama, keda ei tunne ega ei soovigi tunda.
tohoh1. märts 2017, 11:02
Nii mürgine juba hommikul vara?
hallo28. veebruar 2017, 23:31
Veelkord- Sadolini tehnika pole elamiseviis- see on abivahendite kompleks häälekasutuses.
Mh28. veebruar 2017, 13:48
//Päevaga jäi ta kokkuvõttes rahule. "Õnneks läks kõik rahulikult ja viisakalt," ütles ta Õhtulehele. Tõepoolest, teravaid märkusi keegi nende kuue tunni jooksul üksteise pihta ei loopinud.//
Kuidagi küüniliselt ja tuhka pähe raputavalt kõlas see. Ei tea kes see teravuste tekitamiste ja loopimisega alustas ning tegeles üleüldsegi? Berti poolt asjalik jutt.
Nojah28. veebruar 2017, 11:20
Solvatud inimene võib teretamata mööda minna. Ega ei pea teretama neid, kes halvasti sinusse suhtuvad.
lektor1. märts 2017, 07:45
Loodame, et ta Bert oma üleskutset ise ka järgib ja oma õpilastele õpetab.
Korraldajad head tööd, alus koostööle on pandud, tigedad kommentaatorid võiksid nüüd maha rahuneda ja kättemaksukirved maha matta.
pillimees28. veebruar 2017, 10:20
asi hakkab siis vaikselt paigast nihkuma..Vimma Maikeni vastu tekitab kindlasti tema populaarsus noorte lauljate seas ja seega ka turueelis..Aga see on kapitalismile ju omane..Käivad ju ka meie ooperidiivad väljamaal tunde võtmas...Sama ka pillimeestega....