Tänavused Eurovisioni saatejuhidFoto: eurovision.tv
Üritused
27. veebruar 2017, 14:28

Tänavune Eurovision teeb ajalugu - esmakordselt juhib saadet kolm meest! (15)

Tänavune Eurovisioni lauluvõistlus teeb ajalugu – esmakordselt juhib õhtut kolm meessaatejuhti! Saatejuhtideks saavad Oleksandr Skitško, Volodõmõr Ostaptšuk, Timur Mirošnõtsenko. Kõik kolm on Ukraina televisioonis juba tuntud näod, vahendab eurovision.tv.
Tänavused Eurovisioni saatejuhid Foto: eurovision.tv

Oleksandr ja Volodõmõr võtavad enda peale õhtujuhtimise laval ja tervitavad rahvusvahelist publikut kõigis kolmes saates. Nad tutvustavad lavale tulijaid, räägivad vaatajatele, mis parasjagu toimub ning võtavad enda kanda ka väga tähtsa rolli – tulemuste avalikustamise. Timur veedab aega green room’is, kuhu artistid pärast oma esitusi tulemusi ootama siirduvad.

Oleksandr sai Ukrainas tuntuks juhtides erinevaid populaarseid telesaateid. Tema karjäär meelelahutusmaailmas sai alguse 15aastaselt. Mees pääses ka Ukraina talendisaate finaali, kus ta oma paroodiaetteastega miljonite südamed vallutas.

Oleksandr Foto: eurovision.tv

Volodõmõr on samuti mitmeid saateid juhtinud. Lisaks on ta professionaalne pealelugeja ning on andnud oma hääle näiteks Hansule Ukraina versioonis multifilmist „Frozen“. 

Volodõmõr Foto: eurovision.tv

Timur on aga pikaaegne Eurovisioni lauluvõistluse fänn – ta on juhtinud lugematul arvul Ukraina eelvoore ja mõlemat Junior Eurovisioni võistlust, mis Kiievis toimunud on (aastatel 2009 ja 2013). Lisaks on ta kommenteerinud Eurovisioni ja Junior Eurovisioni lauluvõistlusi. Hiljuti oli ta üks kahest Eurovisioni poolfinaalide järjekorra loosimise saatejuhist. 12 televisioonis töötatud aasta jooksul on Timur töötanud umbes 30 erineva Eurovisioni projekti kallal.

Timur Foto: eurovision.tv

Eurovisioni peaprodutsent Jon Ola Sand ütleb, et tal on hea meel, et saatejuhte on kolm. „lauluvõistluse 62aastase ajaloo jooksul on see esimene kord, kui meil on kolm meessaatejuhti. Oleksandr, Volodõmõr, Timur on tõestanud, et nad suudavad ühendada huumori, improvisatsiooni ja professionaalsuse. Ma olen kindel, et nad suudavad mais televaatajale head meelelahutust pakkuda,“ sõnab Jon Ola Sand. Lauluvõistluse produtsent Stuart Barlow selgitab, et nad ei otsinud spetsiaalselt õhtujuhtideks kolme noort meest. „Olime pärast casting’uid neist nii vaimustuses, et hakkasime ideed edasi arendama. Neil on suurepärane omavaheline keemia. Et sellist asja pole varem Eurovisionil tehtud, on veel suurepärasem.“

 

Eurovisioni lauluvõistlus toimub 9., 11. ja 13. mail Ukrainas Kiievis. See, kes Eesti eest teises poolfinaalis võistlustulle astub, selgub juba sel laupäeval, 4. märtsil Saku suurhallis peetavas „Eesti laulu“ finaalis.