Tele

TV3 VIDEO | Bert Pringi: rütmimuusika ja klassikud on alati seisnud vastaspooltes (9)

LISA KOMMENTAAR

mnjah28. veebruar 2017, 23:22
WAF-ist on paljud käimas ja käinud häälearstide juures. Kuidas " Täpsustus" siis ise ei tea- tundub ju küll pädev olema!!!!
proua nina-kurgu-kõrvaarst 27. veebruar 2017, 10:45
ju ütles, et hääleseade ja laulmise õppimine ei riku kellegi kurku ega häälepaelu. Peab ainult õigetes kogustes sellega tegelema. Organismi mingit osa ei tohi liigselt "tappa". On erinevaid stiile ja koolkondi, aga igast inimesest ei saa lauljat ja igast lauljasse ei tule staari. NB! Ei peagi saama! Seda võiksid lõpuks mõista nii tulevased staarihakatised kui nende üliaktiivsed mammad. (Ei ole ma ei kellegi sugulane ega tuttav, vaid tavaline levimuusika tarbija.)
Silver27. veebruar 2017, 07:38
Õppisin 30 aastat tagasi Otsa koolis estraadi laulu. Juba siis kaklesid hääleseade õpetajad oma vahel, eriti klassika ja estraadi osakond. Äi midagi uut siin taeva all.
Albert28. veebruar 2017, 23:27
Sadolini õpetus on abivahend- mitte elamiseviis
nii ja naa27. veebruar 2017, 00:16
Kui lauljad ikka arsti juurde jõuavad, siis on probleem, vahet pole, kelle juurest või mis stiili laulja. Pigem on probleem sellest, et Sadolin ise oma õpikus välistab must-valgelt kirja panduna lastele ja noortele CVT tehnika õpetamist, siis Eestis püütakse sellest mööda vaadata ja laveerivate juttudega siluda. Professionaal oskab end igasuguse tehnikaga kohendada, noor läheb kambavaimuga õhinal kaasa. On kaasasündinud vokaalsete annetega lapsi, kes väga varakult suudavad laulda nagu profid, aga neid on üksikud. Väita, et pannakse lihtsate nippidega kõik kohe laulma ja kui hästi läheb, saad staariks ka, on noore suhtes vastutustundetu. Eestisse hakkavad vaikselt jõudma ka teised tehnikad, mida noored on hakanud enda jaoks täiendavalt avastama. See on ainult hea ja nii leitaksegi lõpuks endale sobivaim.
26. veebruar 2017, 21:54
kas siis põhivingatsid olid kohal? need neli viis inimest, kes intriigi nagu üles puhusid. või olid seal kohal niisama asjahuvilised, kes vaatasid, et kas kätšiks kisub või mitte.
Paul26. veebruar 2017, 21:51
Kas Maiken on siis süüdi või ei?
ery27. veebruar 2017, 10:33
keegi ei süüdista otseselt Maikenit, probleem algas sellest, et häälearstide poole ( nt. Sirje Medell ) pöördus järjest rohkem abivajajaid, kellel kõigil oli ühine joon - nad olid õppinud pr. Maikeni koolis. Selge see, et mõnele sobib, mõnele ei.
Täpsustus28. veebruar 2017, 12:46
Sirje Medell nüüd küll häälearst ei ole- tule taevas appi! Kontrollige ikka enne fakte:) Teadaolevalt pole ühtegi konkreetse nimega isikut olemas, kes analoogse hääleprobleemiga oleks kellegi juurde abi otsima läinud. Puhas väljamõeldis ja kadedus!
Nimetage konkreetseid nimesid ja tooge näiteid, mitte ärge lahmige asjadest, millest teil üldse aimu pole!