Müstika

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 3. märts (12)

LISA KOMMENTAAR

Kalad3. märts 2017, 05:58
Täna võib juhtuda, et kaevad enda hinges ja leiad sealt mälestuse või tunde, mis sind üllatab. Päeva teine pool möödub tõenäoliselt mingi kohtumise või sündmuse ootuses. Hoia eemale alkoholist ja kiiretest autodest.
Veevalaja3. märts 2017, 05:56
Nüüd on igati meeldivate mõjudega päev. Olete romantilisem ja tähelepanelikum, kui tavaliselt. Suhted kallimaga muutuvad lähedasemaks, kui eales varem. Kui kaasaks jäär siis too ta maailmavaade maa peale tagasi. Kui kaasaks kaljukits siis aita temal leida kindlust voodis ja reaalelus ja viia tema mõtted fantaasiilmast kodukeskseks.
Kaljukits3. märts 2017, 05:53
Ära piina ennast asjadega, mis sulle tegelikult korda ei lähe. Kõik siin elus on mööduv nagu sinu uksest sisse kõndinud kasutu suhe. Sa oled pettunud selles fasebook suhtes ja kodus töötuna istudes tunned veelgi enam selle suhte mõtetust. Parim aeg komistada armueksperdist veevalajaga elu nautima ja kui oled osav siis saab temast sinu ustav ja toetav kaasa.
Ambur3. märts 2017, 05:48
Täna võivad tekkida teil takistused oma tunnete väljendamisel. Püüdke leida enda jaoks mugav situatsioon ning olge sellegi poolest avameelne oma soovides.
Skorpion3. märts 2017, 05:47
Tundeinimesena ei pane sa ehk nii palju rõhku füüsilisele armastusele kui sinu partner. Kui seks on suhte lahutamatu osa, mis tähendab et pead õppima rohkem seksi nautima. Parim koolitaja seksis on armueksperdist veevalaja, võta tunde. Vastasel juhul võib sinu suhe puruneda.
a3. märts 2017, 11:26
Mul näitab hoopis nii: Skorpion
Üsna hea päev uute suhete loomiseks just isiklikus liinis. Ametlikud kokkulepped võivad hiljem kaasa tuua segadust ja kaootilisust. Õhtu sobib ideaalselt koos sõpradega pidutsemiseks.
Kaalud3. märts 2017, 05:46
Su kaaslane on heas tujus ja ka sina tunned end suurepäraselt. See on hea põhjus, et minna välja lõbutsema. Külastage sugulasi või tehke midagi enneolematut liftis, trammis või lennukis. Hoia eemale kaljukitsest.
Neitsi3. märts 2017, 05:44
Näed, et nii mõnigi su ennustus on täppi läinud. Täna tuled lagedale veel ühe uuega, kuid sinu ümber olevad inimesed ei pruugi seda kuigi tõsiselt võtta. Tõsiselt võid võtta nii elus kui voodis veevalajat ja skorpioni.
Lõvi3. märts 2017, 05:43
Geokosmiline muster toob esile varjatud probleemid. Võimalik, et sul tuleb paljud oma plaanid ja projektid uuesti läbi vaadata. Ka suurte riskide võtmisega tasuks olla tagasihoidlik. Turguta oma arga hiiresüdant konjakiga ja hoia eemale isekast jäärapäisest jäärast.
Kaksikud3. märts 2017, 05:40
Sõbrad ütlevad sulle ette, mida teha. Kui see on liiga kulukas, siis parem loobu. Kuula selle nõuannet, kes sinust südamest hoolib. Kui sa ei saa oma asjadega hakkama, helista talle ja küsi nõu.
Sõnn3. märts 2017, 05:39
Sinu tervis, eriti süda ning vereringe, on nõrk koht. Hoia ennast, ära külmeta ning ka spordites proovi mitte liigselt üle pingutada. Peaksid meeles pidama, et ka voodisport on sport niiet anna hoogu. Hoia eemale alkoholist ja isekast jäärast.
Jäär3. märts 2017, 05:38
Sinu lähikonnas või töö juures on pahandusi, millest sul oleks targem oma jäärapäisusega distantseeruda. Muudatused tekitavad rahutust ja ebakindlust, kuid olukord paraneb peagi. Soovita teistele kannatlikkust ja ole ka ise kannatlik vähemalt väliselt. Tunnista iseendale oma eksimusi ja ära süüdista teisi. Kui kaasaks veevalaja siis tugiposti oma muredele leiad tema näol.