Kaja kandis vastuvõtul Aldo Järvsoo idee järgi spetsiaalselt vastuvõtuks tehtud türkiissinist kleiti.Foto: Alar Truu
Inimesed
26. veebruar 2017, 13:37

Kaja Kallas uuest kallimast: ühised tuttavad leidsid, et sobime kokku (101)

Eurosaadik Kaja Kallas väisas tänavust presidendi vastuvõttu uue kaaslase seltsis. Kaja saabus peole käsikäes investeerimispankuri Arvo Hallikuga. Õhtuleht uuris Kajalt, kuidas nad Arvoga teineteist leidsid.

Eurosaadik muigab ja ütleb, et ega ta Õhtulehe veergudel seda lahkama ei hakka. Küsida võib ju ikka? „Küsida võib, jajah. Meie ühised tuttavad soovitasid, et me sobime kokku,“ jääb Kallas siiski üsna napisõnaliseks.

Arvo Hallik on investeerimise ja finantsnõustamisega tegeleva Superia Corporate Finance partner, valdkonnas on ta tegev olnud juba 16 aastat. Enne Superiaga (taas)liitumist töötas Hallik varahaldusfirmas East Capital ning enne seda investeerimispankades SEB Enskilda ning Suprema Securities, kirjutab Delfi. Muuhulgas on Hallik Delfi andmetel osalenud Eesti Energia nõustajana Televõrgu ASi müügil Tele2-le, TeliaSonera nõustajana ülevõtmispakkumisel Eesti Telekomi aktsionäridele, Carlsbergi nõustajana ülevõtmispakkumisel Saku Õlletehase väikeaktsionäridele, aga ka Trigon Agri, Arco Vara, Ekspress Grupi, Eesti Ehituse ja Tallinki esmasemissioonide korraldamisel.

Kaja Kallas on väga kaunis naine, kelle saatjaid alati väga teravsilmselt jälgitakse. Aastal 2014 läks Kaja lahku Taavi Veskimäest, kellega oldi koos aastast 2011. Teade anti edasi Twitteris. „Otsustasime Taaviga lahku minna. Sõbralikult, hoolides ja head soovides. Tahtsime, et otse meilt kuuleksite,“ kirjutas Kaja. Õhtulehele põhjendas ta sotsiaalmeedias teatamist toona sellega, et inimesed hakanuks nagunii küsima ja seetõttu otsustasid nad lahkuminekust ise teada anda. „Valisime kanaliks Twitteri, kuna see suhtlusvõrgustik tundub kõige soliidsem,“ ütles ta. Õhtulehe küsimusele, kas suhtele sai saatuslikuks see, et Euroopa Parlamenti valitud Kaja pidi kolima Brüsselisse, vastas naine eitavalt. Kajal ja Taavil on ka 2011. aastal sündinud poeg Sten.

2015. aastal presidendi roosiaias peetud vastuvõtul ilmus Kaja esmakordselt pärast Taavi Veskimäest lahkuminekut seltskonda uue saatjaga, kelleks osutus endine investeerimispankur Tarmo Jüristo. Kaja ja Tarmo liikusid vastuvõtul kahekesi, kirjutas Kroonika.  Kaja aga lükkas kuuldused võimalikust suhtest oma Facebooki lehel ümber. „Tänasele Kroonikale viidates pean vajalikuks selgitada, et mitte Tarmo Jüristo ei olnud minu kaaslane Roosiaias, vaid mina olin tema kaaslane, sest Tarmo elukaaslane (kellega me samuti saame hästi läbi) ei saanud tulla. Oleme Tarmoga sôbrad juba üle 10 aasta ja mingit paari meist ei ole õige teha.“

2015. aasta viimasel päeval veetis Kaja aega aga tippjuht Rain Vääna seltsis. Estonias toimus Harjumaa ball, kus viibisid edukad ettevõtjad ja poliitikud ja ballist võttis osa ka Brüsselist aastavahetuseks koju sõitnud Kaja Kallas, kirjutas Kroonika. Estoniassse saabus naine seltskonnaga, kuid prügifirma Ragn-Sells juhatuse esimehel Rain Väänal jätkunud silmi ja naeratusi vaid Kajale. “Noh... jah... mina ei tea. See üks üritus oli, kus me koos käisime. Rohkem pole ju käinud," oli Kaja õhtut kirjeldades napisõnaline. Ka Raini iseloomustades jäi ta kidakeelseks: „Ma ei hakka hetkel küll enamat kommenteerima."