Tele

"Foorum" | Debatt riigiasutuste kolimise teemal läks kuumaks, saatejuht Andres Kuusk: Reinsalu, te olete täna täiesti talumatu! (64)

LISA KOMMENTAAR

Kesikud ja sotsid22. veebruar 2017, 16:28
võiksid ühte heita,saaks õhu puhtamaks ja piirid selgemaks.Isamaa võiks laiali minna (nukker tõdemus,olen neid 20 aastat valinud).Riismed siis tugevamate vahel ära jägada.Praegune riigikogu ei tundu kedagi rahuldavat.Kodanike kõige vähem.Ongi rohkem nagu asi eneses-susiseb ja nagu näiliselt midagi tometab aga on siiski koomas ja elavneb vist ainult palgapäeviti.
KTV22. veebruar 2017, 15:04
Koligu president Toilasse. Kantseleiülema jutu järgi pidi president enamus ajast dokumentidega tõõtama (ja kaa väsib ära), tõõdaku Toilas. 35 milliga saab ehitada küll korraliku elamise (eipea ju loss olema). Suuremat riigi kohalolekut ei saagi olla, kui president ise KOHAPEAL on, viibigu oma residentsis mingi graafiku alusel. Soome presidendil on ka residents Naantalis, ei küki ta ühti ainult Helsinkis.
KTV22. veebruar 2017, 14:55
Foorum üldiselt meeldib ja on hariv. Aga häirib see, et pool saatest läheb omavoliliselt latravate suude kinnitoppimisele. Kas ETV siis tõest ei leia võimalust saade pisut pikem teha ja lasta suud puhtaks rääkida, saan aru, et poliitikud võivad 24 - 7 täis muliseda, aga ikkagi on pärast saate vaatamist tunne, et midagi jäi arusaamatuks ja meenub pigem kemplus selle üle kes millal ja kui palju rääkida võib... Jätke mõni saast näitamata ja täitke see eetriaeg millegi kasulikuga (pikema Foorumiga) - siis ei saaks öelda, et rahvas ei mõista, rahvas ei saa aru jne - rääkigu asjad lahti.
Põhulõuast korruptant22. veebruar 2017, 14:45
Reinsalu istuks ammu koos Vaheriga juba kinnimajas kui proks ja kapo oleksid midagi enamat kui poliitikute jalanartsud...
keegi ei taha sinna õppima minna,22. veebruar 2017, 14:36
vahest vaid hallipassiomanikud, kes nüüd kodakondsuse saavad.Hea julgeolek küll! Tulevad meelde iraagi sõdurid, kes Ameerikas väljaõppe said ja siis ameeriklaste vastu hakkasid.
Pensionär22. veebruar 2017, 14:07
Hr. Pevkuril ja hr. Helmel on õigus.Praktika kohaks on Narva ideaalne. Kui hr. Reinsalu tahab seda Narvat nii kindlustada,siis sobiks sinna väga hästi,et terve Riigikogu koliks Narva,sest sealne elu on
riigikogulastele palju odavam kui Tallinnas.
Arvamus22. veebruar 2017, 13:46
Aga suund 6ige.K6ik ei pea Tl olema.
Paul22. veebruar 2017, 13:01
Reinsalu oli täiesti talumatu - mölapidamatus ja ebaviisakus, st matsid jäävad matsideks.
tähelepanek22. veebruar 2017, 13:46
ka Jaanus Karilaiul on täielik mölapidamatus ja väga ebaviisakas tegelinski. Karilaid ei oska muud tahta kui raudteed Haapsalu ja Tallinna vahele. Kuid mis kasu saavad Lõuna-Eesti inimesed sellest? Ma saaks aru, kui sooviks kogu Eesti rahva heaks midagi ära teha.
???23. veebruar 2017, 13:39
Kus sa Karilaidi nägid?
Mis on kõige rängem sõltuvushaigus maailmas?22. veebruar 2017, 12:54
Kui alkohoolikuid, sutsetajajaid, narkomaane pekstakse alatult, siis poliitikud on "aumehed"! Palju see alkohoolik, suitumees, narkomaan jõuab maailma rahasid ja terviseid rikkuda, võrreldes poliitikutest võimuahnetega? Joodik kulutab oma raha, närve ja tervist, lisaks lähedaste närve. Aga poliitikud tuulutavad rahva raha iga päev miljardites tuulde. Sellega rikkudes ka rahva tervist. Nii, et kõige rängem sõltuvushaigus on poliitika, tavakeeles veel võimuahnus. Aga ükski teadlane pole sellist teemat algatanud. Nemad on ära ostetavad. Kah sõltuvuses.
Repinski22. veebruar 2017, 12:23
on vunderkind selle Reinsalu kõrval. Viimane vajab ravi kusagil järelmõtlemis asutuses. Mõtted on tal segased ja veel segasemalt väljendatud.
Võiks22. veebruar 2017, 12:01
selle Riigikogu kolida hoopis Keri saarele.Kivine ja liivane 2,9 ruutmeetrit.Mahuvad sinna ära küll.
Tuul puhub22. veebruar 2017, 12:19
ehk pööningu ka selgemaks.
Stenbock ära viia...22. veebruar 2017, 12:23
Aga miks riigikogu, valitsus teeb ju otsuseid, nendele oleks tuulutust vaja pööningule. Kummitempel võiks üldse olemata olla.
Mina22. veebruar 2017, 11:50
Mina viiks rahandusmin. Tartusse, maksu ja tolliameti Iklasse, majandusmin. Paidesse, riigikogu Pärnusse ja oleks õnn meie äärealade elanike õuel
Jah22. veebruar 2017, 11:46
Reinsalu matslikus ületas küll igasugused piirid ja saatejuht oleks pidanud ta lihtsalt ukse taha saatma. Kõige vastikum aga oli Pevkuri jutt sellest, et valitsejad peavad rahvale rääkima, mida nad teevad ja rahvast kuulama. Sellest oli kohe täna hommikuses Terevisioonis hea näide, Ilvese 2013 aastapäeva kõnest, kus olid sõnad: Kui võim ei kuula rahvast, siis leiab rahvas teised väljundid oma hääle kuuldavaks tegemiseks. Kus siis oli see rahva kuulamine, sm. Pevkur, miks te, oma 17 aasta jooksul ei suutnud seda kunsti ära õppida? Veel üks asi, mis paneb mind imestama, sellel valitsusel ei ole mingit probleemi ühe või teise asja tegemiseks, mille tegemisest keeldumiseks eelmisel valitsusel oli ainult üks põhjendus, RAHA EI OLE. Miks Pevkur nüüd äkki avastab, et näe. leidub 35 milli kolimiseks, miks ta ei küsi, kuhu nende valitsemise ajal need 35 ja veel kordades rohkem, milli jäid? Praegune valitsus on ka nagu poisikeste kari, aga tundub, et riigi asju aetakse siiski kordades rohkem kui eelmise ajal. Need suutsid vaid oma ja rikkurite taskute seisukorrale mõelda, riik ja rahvas olid nende jaoks lihtsalt tüütu paratamatus, mida tuli igal võimalikul juhul vältida.
vaata22. veebruar 2017, 19:46
Narvas on kena, moderne kolležihoone. Sisemus mulle meeldib, välimus aga mitte. Kuid, kas tõesti peavad tudengid elama mingites 50-ndatest pärit ühiselamus? See on ju seal rõve! Sinna pole ju raha kulutatud. Või on 2 aastaga midagi muutunud? Kõik, kes seal õpivad, ei ole polis-narvakad. Isegi Jõhvi tüdrukud keerasid kohe ringi, kui ühikatuba nägid.
Alar122. veebruar 2017, 11:44
Huviyav märkus saatejuhi poolt. "Täna talumatu"??? Millal see Reinsalu siis talutav on olnud?
ants22. veebruar 2017, 10:58
Narva on vaja eestlasi ja selleks et nad sinna tuleks oleks vaja mingit riigi asutust või suurt õppeasutust millega tulevad ka eesti inimesed Narva sest vabatahtlikult nad siia ei tule.ja kui eestil pole Narvat vaja siis andke ta venemaale ära siis pole ka enam probleemi.
Peale Aarne minekut22. veebruar 2017, 10:30
Jäävad kõik ühiskonnaelu saated nägemata.
jaan22. veebruar 2017, 10:11
uskumatu mis eestis on toimunud, enne viidi kõik riigiasutused Tallinna ja Tartu ja alles siis hakati mõtlema, et ka mujal elavad inimesed, kas tõesti oli sellest varem raske aru saada
Oh...22. veebruar 2017, 09:24
...õudust, selline karvakera justiitsminister. Lärmab nagu voorimees teistele vahele, ise nii virilalt naeratades. Väga üheselt elamislubadega parseldaja nägu. Anveldi pea selga ajamine oli rohkem , kui tohutu enesekindlus-mina teen. Tammest on ka järelejäänud pajuvõsa, kes ajas taga mullusuvist lund, rääkides priast, mis koguaeg maakondades olnud.Nagu Helme tahaks need linna tuua, millest üldse juttu polnudki.Kaljulaid rääkis täpselt sama asja Vikerraadiole, mida Helmegi saates.
Ida-Virulane22. veebruar 2017, 09:11
Head kommentaarid! Reinsalu tahab midagi Ida-Viru jaoks ära teha.Et julgeolekut kindlustada oleks tema ettepanek tegelikult õige.
09:1122. veebruar 2017, 09:46
Ah, et see oleks kohe teretulnud, kui venelane kadettide relvaarsenali esimesena olematuks teeks? Kes neid seal õpetama hakkaks, Kreenholmi kudujad või? Hakatakse alles midagi ehitama, 10 aastat mingit ebamäärast aega ja siis tuleb jälle uus valitsus, mis kõik ümber teeb.See on tsirkus rahva rahadega odavat populaarsust võita. Koligu kogu Justiitsministeerium Narva, et õpiks elu need ärplejad ja saaks jälle elamislube kergemalt jagada.Ministeeriumite allasutusi koondame maakondades ja nüüd üks uus ehitus muudab kõike-rumalus ju.
Ida-Virulane22. veebruar 2017, 09:10
Head kommentaarid! Reinsalu tahab midagi Ida-Viru jaoks ära teha.Et julgeolekut kindlustada oleks tema ettepanek tegelikult õige. Kadetid ei taha Narvas õppida.Aga võibolla ei taha nad ka Hädaolukorras Narvat kaitsta.Ongi vaja neid kadette kes on nõus igal pool õppima et oma riiki kaitsta.Pevkur rääkis väga inetult.Umbes nii et sina Reinsalu ära mulise.Saatejuht ei teinud ühtegi märkust.Reinsalu ei solvanud kordagi Pevkurit.
Reinsalul22. veebruar 2017, 08:47
oli vist pohmakas.Nägi küll sedamoodi välja, et nagu joogine.Välimus oli korratu ja kogu aeg rääkis teiste jutu vahele kõva häälega.Igal juhul ministriks selline karvand küll ei sobi.Arvata võib, et selle kolimise taga on jälle rahapatakad, mis kusagilt kilekotiga tuuakse.
ab22. veebruar 2017, 08:22
ma tk aega vaatasin, alul ei saanud kuidagi pihta, kas nad räägivad tõtt või teevad mingit šoud!
vabariigi 22. veebruar 2017, 07:52
kohalolekut Ida-Virumaal saab ka muud moodi suurendada. Paar aastat tagasi olin Maarjamõisa haiglas koos Ida-Viru patsiendiga, kes ei jõudnud Tartut ära kiita ja küsis: miks Eesti riik ometi meie piirkonnas midagi ette ei võta? Selle asemel, et sisekaitse akadeemiat kolida, võiks selle kolimise raha suunata nt haiglate arendamisse. Küllap leiaks ka muid kohti, kuhu raha seal kulutada, et reaalselt inimeste olukorda kohapeal parandada. Teisalt ei oska kommenteerida papi väidet, et haiglas ei olnud puhast voodipesu jmt.
Selge on see, et igasugune kolimine on tohutu ressursi raiskamine. Kui paljud eesti poisid ja tüdrukud tahaksid Ida-Virumaale õppima minna? Kas ei oleks sinna võimalik kolida mõnd muud riigiasutust? Minu jaoks on sihuke kolimise virr-varr kompetentsi puudumise hea näide. Peaasi, et teeme midagi. Tulgu siis välja hästi või halvasti, aga TEHTUD!
saate vaataja22. veebruar 2017, 07:23
Kuidas saab selline mees nagu Reinsalu olla minister,milline käitumine ja irvitamine ja millist möga suust välja ajab.Ei imesta miks IRLi reiting madal. Kõige tasakaalukamat juttu ajas Pevkur.IRL oli eelmises valitsuses samuti,miks nad ei ehitanud siis Tartusse viivat teed valmis.Siseakadeemia viimine on täilikult mõistuse vastane ja tulev välja ,et mõtlevate inimeste arvamust ei võeta arvesse. Miks peab küll eelmiste valitsuste otsuseid kõik tühistama. Tulge ometi mõistusele!!!!
haints22. veebruar 2017, 07:09
Kas saatejuhil ei ole punast kaarti? Millised on üldse saatejuhi õigused otse-eetris esineja elimineerimiseks? Kas saatejuht ei saa ajalimiidi ületanu mikrofoni lihtsalt välja lülitada?
Saab välja lülitada küll.22. veebruar 2017, 07:33
Aga see on ka tema viimane väljalülitamine. "Selle laulu laulad, kelle söögilaua all su jalad on".
Hetk22. veebruar 2017, 05:36
Reinsalu ei sobi ministriks. Lapsik, et millegi viimine Narva tugevdab Eesti riiki. Eesti riiki tugevdavad heanaaberlikud suhted. Võõrväed välja Eestist ja ka need, kes neid siia organiseerivad. Ei vaja sõda Eestimaa pinnal. Reinsalul on nii töökohustuste täitmisega, kui käitumisega suured probleemid. Reinsalu on kõige andetum minister, järgmine on Tsahkna ja siis Pomerants.
k22. veebruar 2017, 07:09
Miks need võõrväed tiblasi hirmsasti kotivad?Ilmselt loodavad Krimmi varianti kus venelasi uskudes verevalamist ei olnud.
Mjahh22. veebruar 2017, 07:40
Psühhopaat jääbki selleks, teda ei paranda miski. Kui ehk 2x6m ase.
alf22. veebruar 2017, 04:29
Narva tuleb viia Justiitsministeerium eesotsas Reinsaluga ja Siseministeerium Anveltiga, ning Sisekaitseakadeemia jätta puutumatta.
Millega Reinsalu on orki tõmmatud, et napaka mängimine talle etem tundub olema ???22. veebruar 2017, 01:22
Kellele ja mida ta on võlgu. Kelle kapis on luukere, mis nii palju maksab?
"Mind proovideta kinnitati rolli...",22. veebruar 2017, 07:30
Reinsalu mängib iseennast.
22. veebruar 2017, 00:53
Krt, see valitsus on ju veel hullem. Kas tõesti saab veel kehvemaks minna?
Manna Liisa21. veebruar 2017, 23:48
Reinsalu on äärmiselt isekas, kasvatamatu käitumisega, kuidas saab selline olla minister, mitte ei mõista.
Heldur7221. veebruar 2017, 23:46
Midagi jaburamat ei oskaks välja mõelda. Paneme Emajõe Võrtsjärve voolama ja siis ehitame kanali Võrtsjärvest Pärnusse.
Olev21. veebruar 2017, 23:16
Kuna keskkonnaministri Marko Pomerantsi põhisiht tulevikuks on maavarad ning fosforiit tuleb ministeerium üle viia tema kodukanti Lääne- Virumaal.
pevkuri kutsud 21. veebruar 2017, 23:13
klähvivad! maapoiss on suurde linna tulnud ega taha enam midagi loovutada. hale.
21. veebruar 2017, 22:55
modereerima,ja keelama,See on Eestis peamine. Rahvas olgu vait Rahva hääl võib kostuda vaid hauapõhjast...
21. veebruar 2017, 22:54
Ei,ülikooli toome Pärnusse tagasi .See mereäärne linna Kui dasam ka kunagi valmis sab,sõidavad tudendid laevaga koolil Tallinn ka kiviga visata,kus kennujaam Tegelikult on Pärnus ka lennujaam,bussijaam ja isegi mingi teivasrongijaam Eksootika missugune!
Sisekaitseakadeemia soviks ka Pärnusse,Paikuse teeb ju siiani head tööd Endised sõjaväekasarmud osaliselt püsti ja maad ka . Seal Narvas hakkavad end koolitama senini Eestimaasse mittesulandunud tsurkad . Ükski normaalne eestlane ei lähe Narva tööle K aarste peibutati suure palgaga,aga keegi ei läinud Parem oleks See akadeemia viia juba Peterburi alla. Üks Venemaa ta kõik seal Ida -Virust alates Ministeeriumite pillutamine on meeletu raharaiskamine(ehk ongi see eesmärk,mille sees saab mõni taas raha kantida?) ...Analüüsida tuleks hoopis seda,miks toimub ääremaastumine? Tootmist on vaja,väikeettevõtlust,loomapidamist Lõuna Eesti on alati toidu lauale andnud Miks suletakse järjest tootmisettevõtteid? Kas oleme surnud toidumürgitusse,et talunikul pole 7 kraanikaussi või euronõuetel sõnnikuhoidlat või piimapukki? Pigem koristas elusid kurat teab kust toodud metanool,mitte eesti toit! Säärast rumaluse kontsentratsiooni,kui praegu,pole meie maal 700 aastat olnud! Isegi tola Kalevipoeg tundub preaguste kaklevate võimumeeste kõrval oivikuna.
Osvald22. veebruar 2017, 01:32
Ära nüüd sealseid arste solva, head spetsialistid ! Ise kogenud. Musta huumorit ka . Morgis 2 x odavam kui kusagil mujal teenused , vähemalt seal osati Eesti keelt. Voin aadressi anda , kellele vaja !!
kolla22. veebruar 2017, 07:14
Kui juba otsaga morgis olen siis täiesti po barabanu mis keeles räägitakse ja kui palju miski maksab.
Uku21. veebruar 2017, 22:26
Tallinna sadama viime ära Võrru. Sealsed inimesed väärivad ka head tööd ja palka. Pikas perspektiivis elavdab see oluliselt Lõuna-Eesti tööhõivet ja elatustaset. Riiga saab siis ka laevaga sõita ja ümber Munamäe võib lõbusõitu teha.
Reinsalu21. veebruar 2017, 22:19
on talumatu juba NATO vägede siiakutsumisest saati ja kahjuks ei ole süümepiinad teda veel tabanud mingil moel!
karla22. veebruar 2017, 07:20
Sa pole vist siiani taibanud,et Eesti on NATO liikmesriik ja vägede kohalolek on normaalne.Ajalugu on näidanud-kus pole NATO vägesi on kohe kohal venemaa rohelised jõmpsikad.
on22. veebruar 2017, 07:48
jah NATO liikmesriik ja meie väed ongi NATO väed, aga rahu ajal teiste riikide sõjajõude siia tuues tõmmatakse omariiklusele kriips peale ning see on samuti alandav meessoost kodanikele, aga sina karla vajad välismaist ihukaitset.
Ähh22. veebruar 2017, 07:51
Süüdimatul nüüd mõned süümepiinad? Unista edasi.
kolla22. veebruar 2017, 08:14
Venelase naabritel on rahu kaunis habras asi.Ukraina asjadega oled kursis?
või22. veebruar 2017, 10:58
et Venemaa naabrus ajas ukrainlased hulluks!
et siis21. veebruar 2017, 22:18
Küsitagu lõpuks otse
1) Kellele kuuluvale (varem kuulunud) kinnistule kolida kavatsetakse
2) Kes ehitab
3) Kes saab tänase Sisekaitseakadeemia Pirita krundi Kase tänaval.
Oleks asjad selgemad.
Ja meenutagem, kes oli siseminister kui Justiitsministeeriumi asutused kolisid Tondi Elektroonika Pärnu mnt kinnistusse. Ja kas selle ettevõttega seotud isikud või ettevõte ka monad poliitilist erakonda või poliitikut valimistel toetas või mitte.
päris 22. veebruar 2017, 07:57
mõistlikud küsimused.
eesti mees21. veebruar 2017, 22:11
Reinsalu on ju täielik JOBU!
Läskimaha21. veebruar 2017, 22:25
Lisaks veel ka täielik TROP!
maamiis21. veebruar 2017, 21:58
Tallinna Lennujaam ka riigiasutus .Viiks selle Oravale?
Uku21. veebruar 2017, 22:18
Viime Saaremaa Narva. Milleks meile nii suur saar meres? Kaevame üles ja viime Narva. Teeme kõrge mäe, mille otsast kaugele näeb.
Uku21. veebruar 2017, 22:22
Tartu Ülikooli viime ära Viljandisse. Tartus on see kool olnud kaua, aitab küll. Nüüd on Viljandi kord.
uku-leele22. veebruar 2017, 00:05
Viljandisse- bemmi- ja noakangelaste, alkode-narkode linna viime 1 dessantnikute polgu, mille laename naaberriigi piiriäärsest linnast ja seda vähemalt 99 aastaks.
Isegi NL ajal ei suudetud nende abita Viljandis korda hoida, nüüd on olukord kahjuks 100x hullem.
Misasja sa ajad?!22. veebruar 2017, 07:00
Viljandi on ilus ja rahulik linnake.