flash mob Tallinna päeval Video: Martin Ahven
Saund
16. mai 2017, 10:07

GALERII JA VIDEO: Tõeline möll! Eile toimus Eesti suurim flash mob

Täna toimus Vabaduse väljakul Eesti juutuuberite ettenäitamisel suurim flash mob, mida Eestis kunagi nähtud on. Tantsiti Karl-Erik Taukar Bandi uue singli saatel ning kogu aktsioon võeti õhust droonidega videosse.

Ürituse linnapoolne korraldaja Elo Eesmäe kommenteerib: „Ühistegevustes peitub jõud ning tahame noortele pakkuda suurt emotsiooni ja koos tegutsemise kogemust. Nii lennuka ideega ei ole me veel kunagi noori kõnetanud, aga juba praegu näeme, et üritus on väga hästi vastu võetud ning noored on väga elevil."

Tantsu autor Nele Kirsipuu ütles, et võttis flash mob’i tantsu mõtlemise ja õpetamise ülesande meelsasti vastu, kuna tants teeb tuju alati rõõmsaks. „Tantsu tegin võimalikult lihtsa, et kõik jõuaksid jälgida ja oskaksid kaasa teha. Usun, et meie suurest ühistantsust saab iga osavõtja vägeva kogemuse ja muidugi laheda video,“ ütles Nele.

„Karl-Erik Taukar on kohe välja tulemas uue singliga ning just sellele loole on tants seatud. Laul räägib sõpradest ja koosolemisest ning oli ilmselge, et just see on õige laul, millele üles ehitada Eesti suurim flash mob," kommenteeris Elo Eesmäe.