Saade "Maagiline maailm", 17. veebruarilFoto: Tallinna Televisioon
Tele
20. veebruar 2017, 10:04

Selgeltnägijad Peeter Võsa esoteerikasaates: Savisaar poliitikasse ei naase (46)

Möödunud reedel oli taas Tallinna Televisiooni ekraanil Peeter Võsa uus esoteerikateemaline telesaade "Maagiline maailm". Saatesse helistajad tundsid seekord erilist huvi Edgar Savisaare vastu ning uuriti, kas on võimalust, et ta suurde poliitikasse naaseb.

Stuudiokülalisteks olid seekord kaardimoor Viktoria, "Eesti selgeltnägijate tuleproovist" tuntud Andrzej Kuchynski ja kommunikatsioonispetsialist Mart Soonik.

Üks helistajatest küsis, et kas Edgar Savisaar naaseb veel kunagi suurde poliitikasse.

Meedium Andrzej tunnetas, et Savisaar ei tule enam suurde poliitikamängu tagasi. Ta tunnetas, et Edgar Savisaar siiski võimaluse saab tervise poole pealt. Selleks, et seda võimalust ära kasutada, tuleb tähelepanu pöörata neile, kellele ta varem tähelepanu pole pööranud, siis tuleb ka võimalus.

Kaardimoor Viktoria ladus kaarte ning selgitas, et ka tema näeb, et Savisaar ei naase. "Mina nõustun sellega, mul kohe alguse kaart tuli, mis ütleb, et ei, et kõik on lõppenud," lisades, et ruunikivi näitas, et selleks pole ka ressurssi.

Soonik, kel üleinimlikke võimeid pole, lähenes asjale loogikaga, aga nõustus, et arvatavasti mitte. "Vaadates ajalehti, jälgides mis toimub, vaadates mis siis on tänane seis, millised kohtuasjad on pooleli ja kelle käes on võim… Ma siiski ootaksin sügisesi kohalike omavalitsuste valimisi. Mul on tunne, et isegi kui sealt tuleb meeleheitlik püüe, siis pigem ei," sõnas ta.

Teine helistaja tahtis teada, et kas Savisaar on poliitiline laip. Kaardimoor Viktoria ütles, et ta võib selle asja üle filosofeerida. "Kui inimene on nii kaua poliitikas olnud, siis ei muutu ta poliitiliseks laibaks isegi siis, kui ta päriselt laip on!" sõnas ta.

Tookord sai palju küsimusi ka saatejuht Võsa ise. Näiteks helistas saatesse külaline, kes küsis, et miks ta otsustas saadet teha just Tallinna Televisioonis. Võsa vastas lühidalt ja ebalevat, et miks mitte. Siis uuris ta sama asja Sooniku käest, kelle arvates näiteks ERRis seda saadet teha ei saakski. "Sinu puhul ju suhteliselt loogiline. Eesti rahvusringhäälingus ma sellist saadet ette ei kujutaks," sõnas ta, mille peale Võsa naeris, et "seal on omad nõiad, neil on kõver nina ka!"