Foto: Teet Malsroos
Tele
19. veebruar 2017, 18:52

TV3 VIDEO | Valdo Randpere: president Kaljulaid on senise kolme kuu jooksul õpetanud vaid seda, et kutsetele tuleb ebaviisakalt ära öelda (106)

Tänases TV3 "Seitsmeste" nädalalõpudebatis arutasid Valdo Randpere ja Rainer Vakra seekord Sisekaitseakadeemia kolimise, kohalike omavalitsuse valimiste ja president Kersti Kaljulaidi üle.

"Sisekaitseakadeemia kolimine Narva on kõige lollim idee, mida ma olen kuulnud viimase kolme aasta jooksul," ütles Randpere.

"Seda saab teha nii hästi kui halvasti," ei nõustu Vakra Randperega ning lisab, et viimasel ajal on Reformierakond opositsioonis olles vastu kõigele, mida uus valitsus teha tahab.

Presidendist rääkides arvas Randpere, et Kaljulaid on senise kolme kuu jooksul õpetanud vaid seda, et kutsetele tuleb ebaviisakalt ära öelda. 

"Mina arvan, et see on auasi, kui president vabariigi sünnipäeval sind kutsub. Mina tõepoolest lähen. Ma ei ütle ka presidendi kohta nii halvasti. Ühtpidi võib öelda, et kolm kuud on ka vähe, et midagi teha. Teistpidi on Eesti president rohkem selline majakas, teenäitaja ja valguse näitaja, kui see, kes peab ise midagi tegema," sõnas Vakra. 

Randpere ütles seepeale, et tema arust pole Eestil üldse presidenti vaja.

Kui tuliseks läks debatt presidendi, sisekaitseakadeemia ja valimiste teemal, vaata juba videost!