Foto: Stanislav Moškov
Tele
16. veebruar 2017, 12:09

LUGEJAD PAGARISAATE VÕITJAST: Terhi ei pidanuks võitma, Liilia oli parim! (92)

Saate "Eesti parim pagar” pidulikust viimasest lahingust väljus võitjana  koduperenaine Terhi, ent Televeebi lugejate hinnangul pidanuks võitma hoopis Liilia.

"Finaali küpsetised ei olnud tal parimad. Kohtunikud ei tundunud objektiivsed," kirjutab üks lugeja.

"Ei jäänud rahule, saate algusest peale oli näha et kohtunikud eelistasid ainult Terhit isegi siis, kui tal mõlemad koogid tuksi läksid, tunnustasid kohtunikud teda päeva kangelaseks. Ilmselt mõne kohtuniku sugulane või siis väga hea tuttav," arutleb teine lugeja.

"Liilia oli parim. Ilus pulmatort ja kenad pulgakommid. Terhi pulmatorti küll kellegi pulmas ei sooviks näha. Mille põhjal otsustati jääb arusaamatuks," arvab kolmas.

Lugeja huvitav lisab: "Minu meelest just Liilia oli selline meeldiv, sõbralik, lihtne, tegus naine. Oleks võinud natuke rohkem tordi puhul mõelda, oleks võit tema olnud. Lambad olid geniaalsed. Terhi kas laskis ennast provotseerida teistest halba rääkima või siis oligi selline pahatahtlik? Liiliast ja Ainist oli kahju küll, jõuad finaali välja ja siis ei midagi. Vahe nende vahel oli siiski suhteliselt väike. Oleks nad kasvõi mikseri auhinnaks saanud ..."

Lugeja Tõesti annab saate tegijatele aga nõu: auhinna võinuks anda kõigile kolmele. "Mind häirib konkursisaadete puhul alati see, et on üks ja ülisuur esimene auhind, ehkki finalistide oskused on praktiliselt võrdväärsed ja kohtunike otsus subjektiivne. Õiglane oleks, et kolm parimat peaks saama mingi autasu nii närvesööva osalemise eest."