Tara Palmer-Tomkinson ja prints Charles 2003. aastal. Foto: AFP / Scanpix
Inimesed
16. veebruar 2017, 09:42

Prints Charlesi ristitütar valetas oma ajukasvaja kohta (5)

Eelmisel kolmapäeval oma kodust surnuna leitud Tara Palmer-Tomkinson suri õe kinnitusel loomulikku surma.

Lahkamisel tuvastati 45aastasel briti seltskonnastaaril, kelle ristiisa oli prints Charles, haavandi perforatsioon ning kõhukelmepõletik.

Tara kirjanikust õde Santa Montefiore toonitas, et Taral polnud ajukasvajat. Aastaid uimastisõltuvusega maadelnud seltskonnakaunitar kirjeldas mulluses intervjuus, kuidas tal diagnoositi eelmisel kevadel healoomuline ajukasvaja ning millist surmahirmu ta oli tundnud. Montefiore kinnitas Daily Mirrorile, et õel polnud kasvajat olnudki.

“Tara elas tihtipeale omaenda fantaasiamaailmas,” rääkis lehe allikas, kelle väitel võis krooniline väsimus tekitada naises tunde, et tal peab midagi hullemat viga olema. “Võimalik, et see [jutt ajukasvajast] oli äärmuslik appihüüd, kuna ta oli täiesti liimist lahti olnud.”

Daily Mirrori allika väitel teadsid Tara sõbrad, et tema juttu tuleb tihtipeale reservatsioonidega võtta. “Tema puhul osutusid just kõige uskumatumad lood tihti tõeks.”

Montefiore andis mõista, et kuuldused Palmer-Tomkinsoni tagasilangusest uimastite küüsi ei vasta tõele. Õde olevat surmaeelsel nädalavahetusel palju klaverit mänginud ja muusikat lindistanud. “Tara oli viimastel elunädalatel õnnelik, heas tujus ja tegi plaane ajaks, mil ta on haigusest kosunud.”