Aasta 2009, kui Kristjan kattai sõitis oma BMW X5-ga maha trolliliini posti....Foto: Teet Malsroos
Eesti uudised
15. veebruar 2017, 14:43

Kurikuulus Bemmi-Kristjan oli jälle kohtu all (16)

Lääne ringkonnaprokuratuur saatis kohtu alla  varem korduvalt seadusega pahuksis olnud Bemmi-Kristjanina tuntud Kristjan Kattai (pildil), kes seekord lõi üht meest.

Kristjanit (30) süüdistatakse selles, et ta mullu 15.oktoobri öösel lõi Järvamaal asuva toitlustusasutuse juures 24-aastast meest ühe korra rusikaga, millega rikkus avalikus kohas käitumise üldnõudeid. Täna pidi tema süüasja arutama Pärnu maakohus.  

Mullu oktoobris oli Kattai Harju maakohtu ees. Siis süüdistati teda korduvas juhiloata sõitmises ja mootorsõiduki juhtimises joobeseisundis. Kattai jäi 2015 aasta 5. novembril Tallinnas politseile kaks korda vahele juhiloata sõitmisega: kõigepealt tabati mees kell 16.05 Liivalaia tänaval ja hiljem kell 18.20 Paldiski maanteel, mil tema sõidustiil äratas kahtlusi ja tähelepanelikud inimesed sest märku andsid. Selguski, et kui mees tol päeval teist korda tabati, oli ta joobes kokaiinist. Kohus karistas Kattaid mõlema teo eest üheaastase tingimisi vangistusega.

Kattai sai laiemale avalikkusele tuntuks 2009. aasta 7. septembril, kui ta oma BMW X5-ga sõitis Tallinnas Sõpruse puiesteel maha trolliliini posti ja pärast seda kakles sündmuskohale tulnud politseinikega. Selle teo eest mõisteti talle 1100 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd.